• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Kurcze Asia trzymam kciyki zeby to nic powaznego. No i nie wyrostek.

Karina no to mialas super wizyte:/. U mnie lekarka po 50 i zawsze nie moze znajsc tentna ale to lobuz sie chowa bo czuje go a nic nie slychac i w dobrym miejscu przyklada . kilka razy probowala bez zelu nie dalo rady teraz odrazu smaruje .

Co do paznokci to do porodu nie moga byc pomalowane. Ja na poczatek 8 msc chcialam sobie hybrydy zrobic to mi kosmetyczka odmowila i zaprosila juz po. Zwykly lakier szybko zmyje a tego tak szybko nie zmyje gdyby cos sie dzialo.

Co do tego czy uda nam sie dluzej utrzymac kontakt to mysle ze tak. Ja juz ponad 5 lat jestem z marcowki i smiejemy sie ze jak rodzina. Tylko u nas od poczatku bylo roznie, czesto burzliwie no i nie wszystkim to pasowalo. Tutaj blogi spokoj;). Mam nadzieje ze i w tym gronie pociagniemy dluzej. Wiadomo latem kazda na dworze prawie cale dni jest cisza ale co jakus czas damy rade pisac. Warto to utrzymac bo nieraz naprawde i w wieku 5 lat dziecka kozystam z podpowiedzi jakichs porad.

A w pracy nie wierzyli ze ja juz w 8 msc . Podobno wygladam kwitnaco ;) i tylko mi dzieci rodzic bo ciaza mi sluzy;). Szkoda tylko ze nie widzieli mnie na poczatku jak umieralam przez mdlosci. Jakos nie spieszy mi sie do powtorki.

reklama
Karina to duzy chłop juz :-D

Marela tez słyszałam takie teksty hehe, ze powinnam w ciazy ciagle chodzic ale dziękuje bardzo..Moj maz tez wczoraj powiedział, ze rodzę teraz i na razie przerwa :-D Ja tez wymiotowalam i to kilka miesiecy, jak sobie przypomnę :szok: jeszcze Viki była malutka i raczkowala, ciezko mi było sie nia zajmować jak od rana do wieczora co rusz tylko haftowałam :no:

Ja standardowo zamiast spać to sie wiercę...:wściekła/y:

Troche swiruje bo brzuszkowa wczoraj fikala jakszalona a dzis juz mnie tak nie boli i inaczej ja czuje...mam nadzieje, ze sie nie odwróciła znowu :confused::confused:

Dobry :)

Milia80 , u mnie takie ciśnienie to norma .., chodzi o ta druga wartość 110 , to musi byc poniżej 90 i zawsze było ... Zobaczymy po tabletkach ...

Pat to nie moja położna , tylko ta z gabinetu .., do mojej musze zadzwonić jeszcze :p

Renatka ja chciałam na siedząco ktg , ale u mnie nie wychodzi , na leżąca bede musiała robic .., sprzęt chyba dobry :p

Lei no duży chłop :p , zobaczymy jak wyjdzie jaki bedzie :)
Jedno wiem , wstydliwy jest- tylko nie wiem po kim ??:p

Ja tez pół nocy sie wierciłam :(
Totalnie niewyspana jestem ... A tu do roboty trzeba isc bleeee

Asia milczy :(
Mam nadzieje ze wszystko ok u niej [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]

Miłego dnia :)

Witam się dziewczynki. Wracam do żywych, wczoraj miałam jednak operacje o północy. Na szczęście dzidzia grzecznie siedziała w brzuszku. Wycieli mi wyrostek, i niestety jajnik, bo przyczyną bólu był poskrecany jajnik i na dodatek była na nim torbiel. Najważniejsze, że już niw boli i z dzidzią wszystko ok.
Tydz. Skończony 32.

Ostatnia edycja:
Asia dobrze że maluszek grzecznie siedział !:) tak właśnie myślałam że Ty masz jakoś tak 32/33 tydzień więc lepiej żeby maluszek siedział...
I dobrze że w końcu się zdecydowali...teraz kciuki żebyś szybko doszła do siebie !:)

reklama
hej :)
Macie juz rozpisane wizyty u gina? bylam wczoraj i od 12 marca mam sie zjawiać co tydzien....:confused: w pierwszej ciąży mialam co 2 tygodnie, ale co tydzień to masakra, zwlaszcza ze badanie gin coraz bardziej bolesne :baffled:

pisalyście o pampersach, do 2 marca w carrefour jest promocja na economy mega box, 150 szt za 79,99 :) ogolnie są promocje na ubranka, kosmetyki, chemię - wszystko dla dzidziusiów :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry