reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Super w takim razie bardzo sie ciesze :) ja za 1,5tyg ide. Juz sie doczekac nie moge. Licze ze serducho bedzie a moze nawet dwa :))

babydust, gratuluje :) Super :) Ja sie zastanawiam czy prywatnie nie isc na usg bo facet nie wpuszcza mezow na badania. Albo mi sie wydaje, albo mam prawo byc w towarzystwie osoby trzeciej na kazdym badaniu. Fakt, ze to na ubezpieczenie, prywatnie juz przyjmuje z mezami i to z otwartymi rekami ten sam lekarz ;/

Babydust super że dzidzia potwierdzona :)
Kordosia ale cham z tego lekarza. No nie mogę uwierzyć. Poszłabym prywatnie na twoim miejscu, szczególnie na usg polowkowe. Jakoś najbardziej sentymentalnie je wspominam i fajnie jest mieć męża przy sobie w takiej chwili.

usg kolo 12tc super sie oglada bo widac calego miniaturowego czlowieczka przy polowkowym widac juz tylko fragmenty ciala bo dzidzia sie nie miesci w 1 kadrze

Tak, na połówkowe i tak zrobie sobie prywatnie dla pewności, ale zastanawiam sie nad pierwszym uslyszeniem serduszka :) Mój mąż tez by chcial byc przy tym :)

Ja zawsze chodze z m. Ale to prywatnie.

Babydust wlasnue sprawdzilam pierwsze usg. Bykam w 6t2d kiedy slyszelusmy serducho :) bylam w mega w szoku ze tak wczesnie i ze tak wali. Teraz bede 7-8t.

oj to bicie serduszka jest na maksa wzruszające <3 jak możesz iść prywatnie żeby mąż był z Tobą, to nawet się nie zastanawiaj. ja chodziłam państwowo, ale mąż mógł być na wszystkich usg ze mną. a najlepsze było na połówkowym, najpierw babka zrobiła mi usg dopochwowe, żeby sprawdzić szyjkę. skończyła i wtała na chwilkę żeby coś napisać, a mój Tomek do niej z tekstem, ale ja nic nie widziałem! ale się tam wszystkie śmiałyśmy :D

Mila, urocze :) mysle, ze to pierwsze uslyszenie serduszka jest taki wyjatkowe, chociaz pewnie kazde kolejne rownie wzruszajace. Pójdę prywatnie, ale napewno nie do tego lekarza ;/ Troche mnie przyszle mamy postarszyly na forach o astronomicznych cenach wizyt prywatnych z usg, ale czasem mozna ;) no to ja pewnie za tydzien pojde w 6 tygodniu :)

reklama
dziewczyny czy wam zdaza sie czuc cieplo w podbrzuszu ? tego nie pamietam zupelnie z poprzednich ciaz
a teraz od czasu do czasu mam takie uderzenia goraca i po chwili przechodzi - dziwne

Do góry