• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Lei mama z teściową jakoś się dogadują. Każda siedzi we własnym pokoju i każda ma własne tv ;-). Teściowa to jest taki ciężki charakter, jak coś jej nie pasuje, to burknie pod nosem spier...aj i sobie idzie. Do mnie tak już nie robi, ale do mojej mamy czasem się zdarzy. Mama tego nie słyszy raczej, za to ja mam bardzo wyczulony słuch i słyszę. Dodam jeszcze, że mama ma 59 lat a teściowa 68.

Karina no jest czasem ciężko, ale trzeba to jakoś przetrzymać. Gdyby miał pracować w Polsce to by było krucho.

Doliores cieszę się, że u Ciebie wszystko się wyjaśniło i jednak masz tą szyjkę ;-). Co do teściowej to jeszcze nie muszę się tak poświęcać i nawet nie zamierzam. Ale i tak mam z nią 3 światy. Zawsze sobie coś wymyśli w najmniej odpowiednim momencie. Ostatnio stwierdziła, że chce mieć operację na nogi, żeby mogła chodzić. Nie mówię, że to jest zły pomysł, ale byłam wczoraj z nią u lekarza i ona wzięła sobie skierowanie do neurologa. Skierowanie ważne jest tylko miesiąc, lekarz jest w mieście oddalonym o 10 km i ona chyba pewnie myślała, że ja z nią teraz będę jeździć po lekarzach. A ja już nie jestem w stanie. Nogi spuchnięte jak banie, w dodatku od wczoraj kuleję, bo coś mi wlazło w nogę. No i ciągle coś gdzieś boli. I tak się tylko zastanawiam: czy ona to robi specjalnie na złość czy to jest nieświadome zachowanie.

Aylin no to niewesoło miałaś z babcią, dobrze, że jej się postawiłaś.

Ponawiam pytanie: zna ktoś jakiś cudowny lek na hemoroidy?

Hej dziewczyny to jak nie boli to skąd wiecie ze to skurcz?przez to ze twardy brzuch? Mnie wczoraj łapało i bolało na maxa jak na okres i nerki potwornie i do tego jakby mi ktoś szpilki tak na dole wbijał takie ukucia ale nie bardzo bolesne. Dziwne uczucie, ale dzis przeszło i cały dzien spędziłam z mamą, moja akurat jest superowa i wreszcie miałyśmy czas żeby troche pogadać:)

Chyba jutro pojadę sobie sama na jakies usg, bo mi ginka dała za późno :/ i ost miałam ponad miesiąc temu i nic nie wiem jaka waga, ułożenie nic, podobno główka tylko bardzo nisko w dół

Doli, dobrze, ze pojechałaś i podają Ci sterydy, no i super, że szyjka jednak jest, a rozwarcia niet :-)

Kazałam mężowi przywieźć mi stanik..... Boże...... Kolor opisałam mam 1 ciemno fioletowy miękki... A ten przywiózł mi wszystkie inne... Różowe i czarene...
Przestaje wierzyć w ludzkość..... -_-

Mój mąż powiedział, ze rozumie Twojego :-D

Pat, może dexaven dostawałaś? ja też.

Joanna, gratuluję ślubu i nowego mieszkania, fajnie, że teraz masz tyle przestrzeni, tym bardziej, że i z mamą i z tesciową mieszkasz... Choć to chora sytuacja wg mnie, córka pojechała do chłopaka do Niemczech, a Ty do męża nie możesz, bo teściowa? mama swoja drogą, może byś ją przekonała, ale teściowa nie powinna Cię blokować. I jeszcze opiekować się tesciową??? Ja bym aferę zrobiła,zaraz dwójka dzieci,Twoja mama tez najzdrowsza nie jest i opieka nad teściową to naprawdę za dużo, choćby nawet złotą kobietą była...

Ja dziś 2 prania nasze, ostatnie prasowanie dla małej (pieluchy,ręczniki), układanie w komodzie, spakowałam dla niej torbę, dla siebie połowę tylko, no ale coś już mam ;-)
Brzuch też mam prawie cały czas twardy, ale nie czuję, jakby to były skurcze.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry