reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Doli psychika potrafi zdziałać cuda :p mów sobie przez pół godziny że boli Cie głowa to będzie :D a Ty ciągle skurcze skurcze to Twój organizm stwierdził że skoro tak bardzo tego chcesz to masz :D

Haha Myla ja kupiłam wanienke od dziewczyny która cala ciążę myślała że będzie miała dziewczynkę a podczas porodu "ma Pani syna" :D i ze mną tez leżała dziewczyna w 37tyg która w szpitalu dowiedziała się ze jednak będzie syn xd ale on wyraźnej buły nie widziała a Ty owszem wiec nie baw się w Doli i nie schizuj :D

Mnie jakis humor wściekły złapał, nawet wrzasnelam na mloda, ze ma sie uspokoic, tak jakby miała mnie zrozumieć..durna jestem czasem :zawstydzona/y:

Dostaje jakiegoś bzika, ze w domu jest syf choc maz sprzątał w sobotę i niedziele...tylko wiadomo mloda rozrzuca wszędzie chleb, chrupki itd, do tego ostatnio tosty jemy to okruchów multum no i ja spie w salonie ostatnio to sie od kołdry kurzy i juz mi sie wydaje, ze syfilis straszny i wszystko bym szorowała...

Lei znam Twój ból bo ja juz mam świra przez bałagan w mieszkaniu...w przyszłym tyg jak się w końcu wezme za sprzątanie to oszaleje z radości :D
Wicie gniazda się włączyło to każda z nas chce mieć czysto :)

reklama
I po obchodzie,nie wiem nic więcej niż wczoraj bi jest ok hehe, mojego panulka nie było Buuuu no cóż :p
Oby do wyników i do czw...

Lei zrób sobie jakiś dzien dla siebie;) okruchy mąż zbierze hehe

Do góry