reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Milia przestan! Nie mialas wpływu na to jakie masz duże dziecko. Mój Cyprian tez byl duży i jakoś żyje i tamponu mi nie wypadają ;) poza tym po nim ze 2 rozstepy a po małym dużo więcej

Co do mycia rak to może nie tak często ale myje :D za to ja nie cierpień mieć suchych!! Od razu smaruje czymś ;)

A ja juz w domku. Teraz czekać na jutrzejsze USG :) niewiem czemu ale mam jakieś obawy przed ta wizyta...

Dobry :)

Ja siedze u fryzjera [emoji139]

Babydust no Rurka niespodziankę zrobiła , bo rano nic sie nie działo jeszcze :p
Ciesze sie bardzo za nia ze juz po i ze mała 10 pkt dostała :) [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Amisia no no , tydzien czasu [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]

Doli super ze ktg git :) [emoji106][emoji106][emoji106]

reklama
Ostatnio to jedyne drewno z którym mam do czynienia...jak widać nadal na wyposazeniu

Załączniki

• 1425982269075.jpg
    1425982269075.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 59
Do góry