Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A nie robili Ci gbs w szpitalu ? Bo u mnie zawsze pobierają wymaz na gbs i inne bakterie grzybki itpc
No właśnie u niego to jest tak wszystko inaczej, nie ma rejestracji, rejestruje sie telefonicznie bezpośrednio u niego, wyniki też nie wiem czemu on dostaje. Przed tem było tak, że dawał skierowania, robiło sie badanie w laboratorium i odbierało wyniki i z nimi szło do niego, a teraz idzie się zrobić badania, a wyniki dostaje on i dopiero na wizycie mówi co i jak, ale nawet nie daje tych wyników do wglądu, a powinien myślę. Więc z GBS pewno będzie tak samo, no chyba, że da mi znać, że ma wynik i żebym po niego przyszła w co wątpie.Asia, wynik pewnie będzie wcześniej, sprawdź, czy można odebrać w rejestracji/u położnej, za tydzień już powinien być.