reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

Pat widać my wygladalysmy na takie ci wymazu potrzebują hehe

Asia może te wyniki będą wcześniej? Może podzwon za tym? Porażka, że lekarz się tak zachowuje... :/:(

reklama
A nie robili Ci gbs w szpitalu ? Bo u mnie zawsze pobierają wymaz na gbs i inne bakterie grzybki itpc

Nie pobietali, raczej nie. Leczyli mi grzybice, bo to miałam i też miedzy innymi przez lekARZA, bo zaczął mi leczyć grzybice potem stwietdził, że jest lepiej, a idealnie nie będzie i nie pociągnął leczenia, a w szpitalu lekarka jak zobacYŁA grzybice to Za głowę się złapała.

Asia, wynik pewnie będzie wcześniej, sprawdź, czy można odebrać w rejestracji/u położnej, za tydzień już powinien być.

Doli, nie ograbiłabym Cię, jedz, mam nadzieję, że słodkości działają na dołki :-)

Vesuna ja się trochę boję domu narodzin, a znasz tam jakieś położne? W ogóle to jadę tam oglądać dziś pierwszy raz:)
Tak mało dziewczyn z Warszawy?

Myla szpital? czekamy na info weź z telefonu skrobnij coś...

Karina ale fajna waga maluszka, chyba gdybym miała taki dokładny termin cc to już niczym bym się nie stresowała.

Asia -miałam identyczna sytuację ostatnio, moja gineczka jest cudowna i całą ciąże bardzo było miło i tak idealnie, bo ja to straszna wstydziocha jestem a ona potrafiła mnie podejść, a na ostatniej wizycie własnie szybko, pobieżnie wszystko ok do zobaczenia za 3 tyg. i tez się czułam taka niedoinformowana i nie do końca zadowolona. No więc sobie wykupiłam osobno tak po prostu usg żeby popatrzeć zapytać itp. i było super bo przyszłam tylko na to do obcego lekarze więc mi wszystko popokzazywał, pooglądał, pomierzył i teraz jestem spokojna.

Asia, wynik pewnie będzie wcześniej, sprawdź, czy można odebrać w rejestracji/u położnej, za tydzień już powinien być.
No właśnie u niego to jest tak wszystko inaczej, nie ma rejestracji, rejestruje sie telefonicznie bezpośrednio u niego, wyniki też nie wiem czemu on dostaje. Przed tem było tak, że dawał skierowania, robiło sie badanie w laboratorium i odbierało wyniki i z nimi szło do niego, a teraz idzie się zrobić badania, a wyniki dostaje on i dopiero na wizycie mówi co i jak, ale nawet nie daje tych wyników do wglądu, a powinien myślę. Więc z GBS pewno będzie tak samo, no chyba, że da mi znać, że ma wynik i żebym po niego przyszła w co wątpie.
Bo on jest w niepublicznym zakładzie opieki zdrowotnej, który ma umowe z NFZ, i jest trochę na innych zasadach niż typowi lekarze z NFZ, a już sama nie wiem o co chodzi.
Jeden malutki plusik całego zajścia nie przytyłam ani grama. To może uda mi się zmieścić w wadze, w której chciałam, tylko muszę sie pilnować, żeby za dużo słodkiego nie jeść ;-)

Jejku Myla daj znac...

Doli z taka szuflada to sie nie dziwie ze dwojki nie mozesz wycisnac :))
A swieta poszla to zeby jakas gorsza nie przyszla :D

reklama
Doli tylko jak dostaniesz boli przez zatwardzenie to żebyś nie panikowala że rodzisz :p bo po kilku dniach niekupania i jedzenia czekolady to w końcu urodzisz mega 2 i żebyś tego nie mylila :p

Do góry