reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

Hi! Dziś z Asiorem trochę lepiej :ninja2:
Kumpela miała cesarkę rok temu i do dzisiaj boryka sie z nadmiarem skóry. Ale ona taka mało ruchliwa :p
Mnie jak tu macały, to w jednym tygodniu był główką w dół, a tydzień później główką do góry. Usg w szpitalu, potwierdziło prawidłowe ułożenie malucha. Czułabym jakby niemal trzy kg dziecko mi się obracało - to nie chciały słuchać.
Z ciekawostek, to w pl ganiali mnie za głaskanie brzucha, dla mnie to dość naturalne, a tu zalecają.
Badania krwi mi zrobili: HIV, różyczka, grupa krwi i jeszcze parę, bo muszą mieć swoje wyniki. Opinie o szpitalu czytałam, większość pozytywna. Może poród w wodzie?
Ciekawe która pierwsza ^^

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry :)

Tabasia, cieszę się, że wszystko w porządku :)

Ja od pół h prasuje ubranka... Nie sądziłam, że z moją kondycją tak kiepsko. Co 10 min muszę przerwę robić. Jeszcze tylko trochę ponad miesiąc..

Ooo żelazko do mnie mruga..tęskni, trzeba się zebrać.

Asiorek ja czułam jak się moje 2kg obracało główką w dół. Myślałam że mnie rozerwie więc 3 kg na pewno byś poczuła.
U mnie też położna na ostatniej wizycie rękami macała. Tak mi brzuch obduszała że mylałam że małą ze mnie wypchnie. M miał przerażenie w oczach.

Co do makijażu to Milia zgadzam się z Tobą. Dziecko może być spokojne i bez problemu będzie można tapetę na twarz nałożyć. Poza tym 30 min to makijaż na większe wyjście a wątpię żebyśmy na początku zaraz po porodzie na takowe chodziły. Ja się jakoś szczególnie na co dzień nie maluję. Jak jestem w domu to wcale. Jak gdzieś wychodzę - to tylko delikatny makijaż. Choć do szpitala biorę podkład, kredkę i tusz = tak żeby na wyjście jakoś wyglądać i zamaskować cienie pod oczami :D

Asia86 dlatego ja wszystko prasuję na siedząco. Inaczej nie dałabym rady.

Pat nie wiem jeszcze... Ktg wyszło cacy...

Co do pasa, ja kupuję, nosilam poprzedno i trochę to dało, po ok 7 mc po porodzie wyglądam jak przed, ale to dzięki ćwicz. Wg mnie... I nie chodzi mi i kg ale o całą sylwetke

Lei w pl przy cc nikt nie może być:/

Szaj to może tam?? :)

Milia no nie ubolewalam hehe jest już nowa dziewczyna w 27 tg...

Doli są szpitale gdzie wpuszczają do CC ;) ale tylko do planowanej.

Skoro ktg wyszło Ci dobrze to powinnas uśmiech walnac a nie jakieś trzy kropki :D

Pat znajdź mi taki szpital :D

Jeszcze wymazy, bo nie było i grzebanie w grocie i wtedy będę wiedzieć ;)

Od wczoraj kluje mnie w piczy także nowy stresik hehehe

Margo 5 mc, ale wtedy nie byłam taka sportowa jak teraz i w sumie tak lekko podchodziłam... Zaczęłam od a6w

Teraz mam w planach bieg ok lipca / sierpnia ale to wyjdzie w praniu...

reklama
Do góry