reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

Lei miałam traumę po tym jak kilka dni pi zdaniu prawka ojciec kazał mi jechać polonezem Caro na gaz 100 km w1 str we wszystkich świętych i spowrotem powrót nocą, ryczałam a ten na mnie się darl . Miałam 18 lat. Nie mógł siąść za kółkiem bo się napił wina... Traume miałam długo

Teraz mamy auto z automatem i to jest mój świat ale też musiałam się przełamać po takiej przerwie...

Moim problemem jest to, że ja w siebie nie wierzę ale to zasługa mojej matki..

reklama
Czesc laseczki. Witam weekendowo, wpadam na chwilke i daje sie do sprzatania poki mam ochote.

Babydust super ze impreza udana, teraz odpoczywaj.

Doli dasz rade, ja tez sie boje jezdzic ale tylko tutaj, ja tu nie jezdze caly rok a jak jade do polski to wsiadam za kierownice i jade tyle ze ja w polsce mieszkam na wsi i najwyzej do miasteczka podjechac to zaden problem bo wszystko obeznane, ja mam problem po duzym miescie jezdzic, w zeszlym roku jak bylismy w polsce to moj kazal mi kierowac bo z moja mama to ma strach jezdzic choc ona na co dzien kieruje:-D to jezdzilam i 300km jak do Kudowy jechalismy. Ale w miescie to porazka na duzo rzeczy trzeba na raz zwracac uwage, jeszcze jak sie zna droge to kij. Moj musi zaczac ze mna jezdzic tutaj zebym sie przyzwyczaila:zawstydzona/y:

Hejka.

Ja dzis wstalam lewa noga :( tak mnie wszystko wkur... ze szok.
Piec znowu nie dziala jak powinien juz 400e poszlo i jest nienaprawiony!! Gosciu byl jeszcze wczoraj o 11 w nocy i chyba nie chce sie przyznac ze nie wie co jest. Ma znowu byc w poniedzialek i grzebac. Moja frustracja juz osiagnela apogeum i rycze z bezsilnosci :/ dlaczego tu tak trudno o fachowca? Wychofzac o 19 mowil ze jest ok zaraz m do niego zadzwonil ze znowu sie wszystko zepsulo. Kurdeeee s u nas przymrozki!! Dobrze ze dom jest cieply. Zle mi :(

Tabasia moze innego fachowca zawolaj jak widzisz ze ten nie kuma tylko udaje ze wie co zepsute. Udanej imprezki.

Anemonne no to mialas falszywy alarm.

Asiu ja zrobiłam prawko w 2001 , potem dobre 10 lat autem nigdy nie jeździłam tylko skuterkiem ..., az sie na skuterku wyrznelam ze mialam wstrząs mózgu ( ale nie poszłam do lekarza, tylko wymiotowałam i wieczorem do pracy :p ) ja to taki rzeźnik [emoji23][emoji23][emoji23]
Ale po tym powiedziałam ze auto kupie , no i tak było - tylko problem był w tym ze nie pamiętałam jak sie jeździ , wiec wzięłam pare godzinek jazdy w szkółce :) i teraz od tego czasu nie wyobrażam sobie życia bez samochodu :)

Karinka twardziel:-D

Ja to samo mam z samochodem. Zrobilam prawko 3 lata temu, troche pojezdzilam ale bardzo sie stresowalam i przestałam, a teraz zaluje :-(
Musze brać się do roboty bo koleżanka mnie odwiedza z córeczka i wypadałoby posprzątać :-)
Miłego weekendu dziewczyny!!

Doli nie mowilam , ale nie mam białka w moczu , i ciśnienie tez ok jest ( biorę tabletki ) , ktg ok ..., ide we wtorek na ktg to powiem wtedy jak sie nie polepszy ...

Asiu wez idz do nauki jazdy wez godzine , dwie i bedzie lepiej :) zobaczsz [emoji16][emoji16][emoji16]

Pat no w pierwszej ciazy tez tak mialam .., nawet okularki sobie załatwiłam po tym :p
Ale nie lubie w nich chodzić lol

Tabasia to moze lepiej juz go nie reanimować ??? Moze uzbierać lepiej na nowy ..., hmmm teraz musi byc cieplej :)
Miłej zabawy :)

Lei tak mam położna / Polkę :)
Ta sama co z Emily :)
Ja dostałam bryle 0,5 i 0,75 wtedy ... Tak nic tez nie widzieli ...

Aga pierwszy raz zawsze nadchodzi :p
Ale jeszcze masz czas , kiedy masz termin ?

Doli jak mozesz w siebie nie wierzyć ? Kopa w dupsko Ci dam ..., nie ma co zwalać winę na rodziców tylko samemu za siebie sie brać - nie ma ze nie umie :p / to moja dewiza :)

Odnośnie prawka to ja zrobiłam 4 lata temu w akcie desperacji (miałam dość komunikacji miejskiej) zrobiłam cały kurs łącznie ze zdaniem egzaminu w 2 miesiące czekając na dokument miałam już samochód od razu duży i jak tylko dostałam prawko zaczełam jeździć do pracy a po 6 miesiącach pojechaluśmy z M nad morze( on nie ma prawka) i tak się zaczeło i nie wyobrażam sobie życia bez samochodu :p. U mnie ważna była determinacja że bardzo chce jeździć :)

Doli my w Ciebie wierzymy !! Harda baba jesteś dasz radę :p sytuacja Cię zmobiluzuje i zaczniesz jeździć

Karina ja też mam czasem że źle widzę czy rozmazane niewyeaźne mimo okularów ale wtedy mam wachania cukru albo za niski albo zawysoki i po chwili przechodzi albo i nie: P :)

Spoko dzidzia jednak chyba główką w dół, dostała czkawki i czkawka w dole jest. Poprostu ona chyba tak wysoko sie podsunęła, bo brzuch to normalnie już przy piersiach się zaczyna, mam nadzieje że szybko opadnie, bo z takim to nawet zgiąć sie nie da.:p

reklama
Anulka nie moge pomuc ... Cc mialam ..

Asia akrobatka w brzuchu siedzi :) raz na dole raz u góry :p

Natasza moze to cukier .. , nie wiem - na szczęście nie mam cukrzycy ..., ale dziwne jest to uczucie ..., myslalam ze ciśnienie ale to jest gicior :)

Do góry