reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

Tabasia trzymam mocno kciuki zeby sie ktos znalazł ...
Super ze imprezka udana :)
Ja Emily tez tylko czopki daje ... Bezpieczniejsze i pewniejsze - no chyba ze kupę zaraz zrobi :p lol

Szaj no na cos trzeba sie powoli zdecydować :)
Super ze smokal był :tak:

reklama
Tabasia, super, ze imprezka udana :-) współczuję problemów z piecem, tutaj tez nie jest tak łatwo o fachowca, nam jak się zepsuł, to wprawdzie przyjechał następnego dnia, ale nie naprawił zupełnie, tylko prowizorycznie, bo trzeba było jakąś część zamówić, a potem jak już ta część przyszła, to jeszcze tydzień czekaliśmy, bo tak zawalony terminarz mają.
A teściowa ma piec innej marki, korzysta z innego serwisu i u niej to w ogóle facet się umawia, a potem nie przychodzi i ani nie zadzwoni, ani nie odbiera telefonów, kiedys w zimie przez 2 tygodnie w ogóle nie miała ogrzewania i ciepłej wody, masakra :-(
Chyba musisz poszukać, może dystrybutor tych pieców dysponuje spisem serwisantów?

Karina, ja mam dużo większą wadę wzroku, ale też w okularach nie lubię chodzić. Nie lubię ograniczonego pola widzenia, tego, że parują, poza tym kręci mi sie w głowie, jak je noszę... Więc soczewki kontaktowe to dla mnie jedyne wyjście.

Asia, ja cały czas mam brzuch tak wysoko, rzeczywiście ciężko się schylać, a nawet siedzieć prosto...

Szaj, u mnie też sale małe, ale w każdym szpitalu, w jakim byłam i na różnych oddziałach sale były małe i nie dałoby się w nich spacerować, to normalne, że spaceruje się po korytarzach, no chyba że wielosobowa sala, to można od drzwi do okna między łóżkami się przejść... Za to po korytarzu chyba ciekawszy spacer niż po sali ;-) a w sali można pokołysać się na piłce :-)

Milia a ty szykujes sie na sn? Bo nie pamietam jak to jest z porodem ale chyba bylam w okularach. Chodz od 15 lat mam soczewki. Kurcze musze sie zorientowac. Moje okulary to przedpotopowe zarabiscie bede wygladac:/ a wade mam b duza wiec bez sie nie da.

U mnie tez sala mala chodz ja nie korzystalam o 6 jak mnie polozyli pod ktg to juz nie wstalam. A widzialam jak dziewczyny po korytarzu spacerowaly.

Marela, pewnie sn, ale wiem, że wtedy muszę mieć okulary. W sytuacjach przymusowych zakładam, ale potem na dzień będę znowu soczewki zakładać. Ja już w sumie od 20 lat noszę i nie wyobrażam sobie życia bez nich.
Haha, w soczewkach to nawet cebulę mogę kroić i nic mi nie jest, a jak w okularach zaczynam obierać, to już płaczę :-D

Mój tata tez w okularach juz długo chodzi i jak je zdejmuje to jakoś mi nie pasuje :D juz się przyzwyczaiłam że je ma :p

Ja jak zakladam okulary to mam wrazenie ze ktos mi rower na nos zalozyl;)

Edit: Uwielbiam pistacje ostatnio kupilam u mnie w biedrze byly okropne . Tu w koncu prawie kilo kupilam sobie w lidlu pyszne. Siedze i tak dlubie co jakis czas. Lupinki wyrzucam do drugiego woreczka bo robie z nich ozdoby choinkowe. Przychodzi przed chwila moj 5 latek patrzy na worki i mowi " mama moze juz Ci dzis wystarczy , duzo juz zjadlas. Jutro sobie wiecej zjesz " zabral oba worki i wyniosl z pokoju;) Wydaje mi sie ze nie zjadlam duzo :confused:

Ostatnia edycja:
Marela, ale Cię pilnuje :-D

Natasza, pewnie kwestia przyzwyczajenia :-) jakbym zaczęła nosić okulary jako dziecko, to może nawet nie próbowałabym soczewek. Ale że kupiłam wtedy za swoje pieniadze jednocześnie i soczewki i okulary, zwyciężył po prostu komfort :-)

Ja też ślepa... Na codzien soczewki ale wieczorem okulary no i od 2 mc też bo w soczewkach oczy mnie bolały...
Z tym że ja to już maksymalnie ślepa jestem

Marela ja kocham pistacje... Kiedyś po 0.5 kg jadłam co dziennie

reklama
Do góry