reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

Karina na 9 kwietnia, ja sie smieje ze chociaz przyszly tydz jeszcze musze przechodzic bo w srode mam gin. i diabet. a w piatek dentyste :biggrin2:

Asia, moja jak dzis czkawke rano najpierw na dole samym czulam, a pozniej jak miala to jak zaczela to ja czulam u gory brzucha a potem z kolei na dole :confused: ja juz sama nie wiem co ona tam wyprawia...;-)

Ja okulary mam bo na odleglosc ma kiepski wzrok.. ale caly czas nie nosze, tylko z reguly jak wychodze gdzies, czasem do ogladania tv. Myslalam ze w ciazy mi wzrok sie pogorszy jeszcze ale na szczescie nic sie nie dzialo.

reklama
Ale z tymi pistacjami to przegiełyście:szok:. ja uwielbiam wszystkie orzechy. Pistacje tez. Szkoda,ze większość taka droga jest. ale bym sobie teraz zjadła. Chodzą za mną pistacje i orzechy włoskie, kurczę mam nadzieję, że jutro mój P. w miarę wcześnie wróci, żebym mogła się wyrwać do sklepu.:tak:;-)
A ja się katuje filmikami o porodach. I wiecie co, zaczynam się bać.:no:Może nie samego porodu, co bardziej tego, ze jest on taką wielką niewiadomą. że nic nie można przewidzieć, ani długości trwania, ani tego jak i kiedy się zacznie, nawet przenia, pozycji, a dodatkowo tego co będzie w szpitalu, bo mogę być akurat jedyną rodzącą i mięć wszystko i wszystkich do dyspozycji, a może być halny i tłumy rodzących :shocked2::no:

He. A my z zakupów wróciliśmy. Na kolacje sałatka owocowa i sery. Oprócz tego mam wór orzechów i bakalii. Niestety pistacji nie. Zapomniałam. A tez uwielbiam

Asia dlatego ja jeszcze nie oglądałam tych filmików... Chyba wole niewiadomą :)
Ja już mówiłam M że jutro leci po postacje :p

Aylin właśnie się najadłam sałatki owocowej :)

Ja z racji tego ze nie jem slodyczy to czyms musze sie ratowac;) Oprocz tych pistacj kupilam taka duza paczke rodzynek;). Do tego owoce pochlaniam w nadmiarze.
Asiatipl mi M nasypal sama bym tyle nie kupila;) a jak pokaxalam paragon to tez sie z deka zdziwil;). Ale ze sam lubi wiec i tak by tyle kupul nawet jakby wiedzial;).
Orzechy wloskie za to mam od tescia maja swoje. I sa rewelecyjne na wywolanie biegunki. Tylko na mnie tak dzialaja. Zjem 2 garsci i co pol godz na kiblu i to jakby woda ze mnie leci. Nie grozi mi zatwardzenie;). Zalatwilam sie nimi juz kilka razy ostatnio jakos z miesiac temu- myslalam ze w ciazy bede inaczej je tolerowac;).

Ja tez nie ogladam zadnych filmow. Wole zyc w nieswiadomosci mimo ze rodzilam;)

Natasza tylko nie z biedry - jakies okropne maja ostatnio. Juz dwa razy sie przejechalam:/.

Ostatnia edycja:
Ja z racji tego ze nie jem slodyczy to czyms musze sie ratowac;) Oprocz tych pistacj kupilam taka duza paczke rodzynek;). Do tego owoce pochlaniam w nadmiarze.
Asiatipl mi M nasypal sama bym tyle nie kupila;) a jak pokaxalam paragon to tez sie z deka zdziwil;). Ale ze sam lubi wiec i tak by tyle kupul nawet jakby wiedzial;).
Orzechy wloskie za to mam od tescia maja swoje. I sa rewelecyjne na wywolanie biegunki. Tylko na mnie tak dzialaja. Zjem 2 garsci i co pol godz na kiblu i to jakby woda ze mnie leci. Nie grozi mi zatwardzenie;). Zalatwilam sie nimi juz kilka razy ostatnio jakos z miesiac temu- myslalam ze w ciazy bede inaczej je tolerowac;).

Ja tez nie ogladam zadnych filmow. Wole zyc w nieswiadomosci mimo ze rodzilam;)

Natasza tylko nie z biedry - jakies okropne maja ostatnio. Juz dwa razy sie przejechalam:/.

no właśnie u mnie w domu zawsze było pełno włoskich, jakaś ciocia chodowała i wysyłała regularnie babci, alle niestety, pokończyło się to. W sklepach drogo i niestety nie zawsze świeże i dobre mają.
Ide spać, bo mi ślinka zaczyna cieknąć.:-D

Włoskie uwielbiam takie świeże :) ale w lidlu sezonowo przed świętami mają pyszne włoskie takie " tłuste" łuskane..

Marela dzięku!! Chciałam te z biedry bo zawsze były dobre :-/

Probuj . ja u mnie tylko biedre mam wiec tam kupuje. Ale w ciagu ostatnich 2 tyg to mieli jakies okropne. Niewiem moze tylko u mnie:/. Do tej pory tez nie narzekalam. Po owoce tez specjalnie jezdze bo sa dobre. Ale i pomarancze i banany ostatnio trafily sie okropne. No chyba ze ze mna cos nie tak;) Ale dzis obkupilam sie w Lidlu i wszystko pyszne;).

reklama
Ja juz chyba wszystkie filmiki o porodach na youtube przerobilam :))
Naturalne,posladkowe, domowe, cesarskie ciecia, lacznie ze spozywaniem lozyska przez matke :))

Do góry