reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

Marela u mnie w biedrze banany są okropne chyba że trafie na świeże jeszcze zielone inaczej są poobijane w środku czarne okropne. .ale inne owoce też tam kupuje pomarańcze pychaaa:)

reklama
Nataszka ja juz ogladalam takie rzeczy przed zajsciem w pierwsza ciaze :D

Szczerze to przeraza mn8e to co mnie czeka ale przeciez tyle kobiet rodzi i zyja i maja kolejne dzieci wiec chyba nie bedzie tak zle?? ;)

Tabasia pojechałaś z tym łożyskiem!!

Ja tez w 1 ciazy przejrzałam wszystkie dostępne filmy, fora, historie itd..

Teraz staram die o tym nie myślec. Zacznie sie, pojadę i zdam sie na sytuacje. Nie potrzebuje sie dodatkowo nakręcać..;-)

Ja tez uwielbiam orzechy, migdały, macadamia, włoskie mmm i mleko migdałowe jak sama zrobię :tak:

Ja sobie nie dopuszczam co i jak. Staram sie sama siebie oszukiwac ze wszystko zapomnialam i jak najmniej o tym mysle;). Nie zamierzam sie stresowac!!!!

Marela jak było tragicznie to byś się stresowała a widocznie nie było tak źle :)
Poza tym tłumacze sobie że przeżyłam ból zęba gdzie dwa dni po ścianach chodziłam..przeżyłam wyrywanie zęba prawie na żywca i czyraka w uchu to był hardkor..i dałam radę więc przeżyje i poród :) pójde z podejściem Myli że idę wypluć dziecia i po strachu :))

Haha. Ja tez tak chce. Drugie niby szybciej, choc jakos w to watpie. Za duza roznica. Natasza bylo roznie na szczescie szybko. Ja mam mala tolerancje na bol lekko zaboli i od razu proszki. Oby bylo podobnie;).

Marela ja tez sie staram o tym nie myślec i udaje, ze zapomniałam choc to było całkiem niedawno, niecałe 1,5 roku ;-) No i nie biore pod uwagi opcji bez znieczulenia :-D

reklama
Pewnie ja też od razu proszę o znirczulenie :) nie jestem cierpiętnicą poświęcającą się dla narodu:)

Poza tym wychodzę z założenia po co się męczyć i tracić energię nie na to co trzeba:)

Do góry