reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Najbardziej się denerwuje jak włączam fb a tam same chore dzieci z prośbą o pomoc. Masakra. Aż boję się wł go. Nie czytam przewijam Szybko ale zawsze i tak coś w głowie zostaje

Czujesz małego pod kością ?:p
Bo ja może źle się wyrazilam. Mój rusza się przy kości cipnej :p wiec jeszcze trochę cm od końca dżungli i wciąż siedzi i się nie rodzi tak wiec nie panikuj :p

Myla mi mowili ze mam przyjechac jak skurcze beda co 10 min :D Ty to masz jeszcze zimniejsza krew w zylach niz ja :))

Doli nie moze przec bo szyjka 2.5cm :))

Powiem wam ze to dziwne ze tu taki spokój. Na czerwcówkach juz 4 dzieci byla w kwietniu. Od polowy maja jak sie zaczelo to początkiem czerwca polowa byla rozpakowana. A po 10 to juz pojedyncze sztuki zostały.

reklama
Do góry