• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Hej Ewelina :) czy to znaczy ze we wtorek zaczynasz 38? Jeśli tak to mamy identycznie...

Ja dziś byłam wreszcie podpisać umowę z położna i się wkurzyłem :/ bo chciałam podpisać wcześniej to mówiła ze nie ma sensu i spotkamy sie na początku marca a dzis sie okazało ze nie 1500 a 2000 pln bo od marca podnieśli stawki :/ ehhh szkoda ze wcześniej nie mówiła :/

I powiedziała ze na Żelaznej nie robią w ogole lewatyw...co o tym sądzicie? Troche sie przeraziłam

Anemonne kurcze ile kasy... U nas też tyle chyba za 3 dni opieki Po porodzie ok 600 zł... Ja bym lewatywe sama zrobiła, można w aptece kupić

Tabasia no co Ty hehehe ja walizkę, wielka siatę a w niej druga siata normalnych rozm :D

Rany wy za polozne płacicie ? Ja z pierwszym pojechalam i jaka byla na dyzuze taka byla przy porodzie choc i tak nic nie robila . Byla moja gin i ona wszystko.
Witaj Ewela.

reklama
2000!??? Matko ale kasy!!!

Lewatywe mialam robiona przy pierwszym porodzie i bardzo dobrze bo mialam wrazenie ze przy skurczach partych i tak cos ze mnie wylecialo :-\

Przy drugim porodzie nie mialam bo moj organizm sam sie przeczyscil a i tak by nie zrobili bo bylo juz 7cm rozwarcia...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry