reklama
Myla Novak
Fanka BB :)
EJ no ja poprasowalam bo po praniu miałam jak psy z gardła. Gacie muszę kupić ale żyd jestem...ostatnio widzialamjedna parę za 9.99 i stwierdzilam ze pierdziele,nie dam tyle za gacie które zaraz zafajdam i wywale 
muminek03
To teraz ja się przywitam
czytam Was od dawna ale dopiero teraz zabrałam się żeby napisać. To mój pierwszy dzieć chociaż ciaza 3.. tym razem jestem juz bliżej niż dalej
termin mam wyznaczony na 15 kwietnia ale coś czuje ze młoda będzie chciała wylezc wcześniej, bo już od 28 tygodnia leżę ze względu na krótką szyjkę. juz się nie mogę doczekać, strasznie jestem ciekawa jak wygląda paszcza mojej dziewuszki
a jak was tak czytam, to w każdym wpisie znajduje coś identycznego jak u siebie! matki panikary
Myla Novak
Matko dziekito reklamowke moze siebie upchne i dziecia
)
Ja mamsiebie w biedronkowej a diabelca w Piotra i Pawła
Każda czuje powoli oddech porodu na karku i się ujawnia
)
U nas też można prywatną położną..tylko pytanie co z położną gdy nie rodzisz w terminie a ona ma w tym dniu inny poród?
Witam nowe mamy..
Też mam skracającą się szyjkę..
U nas też można prywatną położną..tylko pytanie co z położną gdy nie rodzisz w terminie a ona ma w tym dniu inny poród?
Witam nowe mamy..
Też mam skracającą się szyjkę..
Myla Novak
Pozdrawiamy rodzinke Tabasi 
reklama
joanna84-84
Witam nowe mamuśki :-).
Kurczę, nie pośpię sobie jutro, muszę jechać do gina na posiew GBS, a 23.03 mam u niego wizytę. Póki co nadal chodzę co 4 tygodnie.
Kurczę, nie pośpię sobie jutro, muszę jechać do gina na posiew GBS, a 23.03 mam u niego wizytę. Póki co nadal chodzę co 4 tygodnie.