• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Ale jestem zła
Zeżarł mój obiad, niech dalej wpieprza tłusta świnia jedna!!!!!

Bal sie ze sie zepsuje :))

O widzisz Myla Muminek ma wieksze torby :P

Milia no wlasnie reczniki tez duzo miejsca zajely,duza woda mineralna. Dla dziecuaka wymagaja po 8 body i 8 spiochow,czapki,skarpetki,2 reczniki i 3 kocyki!! I inne *******y ;)

ja wodę mam i batony i suchary. . walowka najważniejsza:) ja mam rodzic w szpitalu w którym tak naprawdę są małe wymagania co do rzeczy które trzeba mieć- wszystko mają na miejscu, ale ja jakoś wole być przygotowana na wszystko; )

U mnie w rodzinie paszcza to pieszczotliwe określenie:) )

zartowalam :) ja kiedys na innym watku napisalam tak o mojej 10 letniej corce i wywolalo to fale oburzenia u jednej z forumek :D
niedawno o tym pisalam tutaj stad moja reakcja :D

Anemone ale cena masakra no i pech ze podniesli ceny akurat teraz :( 500 zl to jednak nie malo :(

tabasia niezle walizki jakbys tam miala spedzic tydzien a nie maks 1 dzien :)
ja mam jedna torbe ale ja jestem z tych minimalistycznych :) na 5 dniowy wypad z mezem kazde z nas mialo tylko bagaz podreczny do wizza :) czyli taki maly maly :) teraz tez szlafrok wzielam taki letni choc w domu w zimowym popylam ale z tego co pamietam to w szpitalu bylo mega cieplo a do tego po porodzie to raczej goraco jest wiec mysle ze spoko :)
noo i tez nie prasowalam rzeczy dla siebie ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry