• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

Aylin zamieszkaj ze mną i mi gotuj cooo! :sorry: A ja Ci bede piekła :-D

Ktoras urodziła?

Ja nie widzę na oczy, mloda sie cała noc co 5 min budziła z krzykiem, teraz spi od kilku minut a wczesniej tez co przysnęła to ryk. Ciepła jest tylko troche ale oczy zaropiale, smarki zielone, kaszle okropnie i wyglada jak siedem nieszczęść :-( normalnie bym ryczała ale nawet siły nie mam. Lekarz od 9...

Lei współczuje i Tobie i malutkiej, u nas też bez zmian, katar jest, stan podgorączkowy do 38, kaszel, śpi w miare dobrze, najgorsze, że ja sie zaraziłam i boli mnie głowa, kaszel męczy, katar sie zaczyna, mierzyłam temperature całą noc, bo byłam tak spocona, ale na szczęścia ja temp. nie mam.

reklama
Wy w ogóle za dużo myślicie :)
Ja przestalam. Inaczej resztki mózgu by mi się zlasowaly :) a i tak mam wrażenie ze niewiele tam zostalo.

Ja też nie myślę. Nie oglądałam ani jednego filmiku z porodu, nie czytam, pójdę na żywioł i zdam się na połozną, bo jak nie, to dopiero będę panikować...
Widzę, że dzis też pracowity dzień Cię czeka. W życiu nie jadłam gęsi... Piszę się na wspólne mieszkanie, ja mogę zmywać naczynia i sprzątać kuchnię :-D

Lei, jak zielone, to chyba coś bakteryjnego...

Natasza, a u Ciebie jak, szykujesz się na dziś? ;-)

Karina, oj... to niedobrze :-( mam nadzieję, ze tylko gdzieś powierzchownie się podrapała, a nie glębiej :-(

Asiatipl ja też na 15 - ale nawet mogę czekać byle za tydzień gin mi powiedział ze mogę chodzić. . jak czytam ile Wy rzeczy robicie w domu to jeszcze mi gorzej od tego lezenia:/ mój mąż zrobił miesiąc temu malowanie i do tej pory jeszcze nie wszystko jest po sprzątane.. no ale czego można spodziewać się po gościu który sprzątanie zaczyna od wyciągnięcia sznurowek ze wszystkich butów, wybranie ich i wyczyszczenie butów? a przy układaniu książek każda przegląda i układa tematycznie, chronologicznie i kolorami? grrr.. faktem jest ze jak juz on posprzata to można z każdego kąta jeść, ale zanim skończy całe mieszkanie, to pokoje od których zaczął już się nadają znowu do sprzatania:D

Doli to sobie wyobraz co ja przeżywam teraz, dom rozgrzebany, mąż powolniak i do tego wscieknieta glodna ciężarówka która jest przykuta do kanapy - moja cellulitowa dupka zaczyna już żyć własnym życiem, weszła w stały związek z włóknami kanapy i chyba ciężko będzie ja od nich odseparowac:( bosze.. gdzie te czasy kiedy biegalam 5 x w tygodniu

Muminek.. Czyżby bratnia dusza?

Ja też biegaczka, amatorka, nie mogę się doczekać aż znowu zacznę, kondycji i formy nie mam już wcale, dysze jak baset jak do auta idę,

reklama
Doli na to wygląda:) tuż przed zajściem w ciążę przygotowywałam się do polmaratonu a teraz? aaa gdzie się podziały moje umięśnione nogi i poslady? ale plan powrotu juz jest:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry