reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

Aylin zamieszkaj ze mną i mi gotuj cooo! :sorry: A ja Ci bede piekła :-D

Ktoras urodziła?

Ja nie widzę na oczy, mloda sie cała noc co 5 min budziła z krzykiem, teraz spi od kilku minut a wczesniej tez co przysnęła to ryk. Ciepła jest tylko troche ale oczy zaropiale, smarki zielone, kaszle okropnie i wyglada jak siedem nieszczęść :-( normalnie bym ryczała ale nawet siły nie mam. Lekarz od 9...

Lei współczuje i Tobie i malutkiej, u nas też bez zmian, katar jest, stan podgorączkowy do 38, kaszel, śpi w miare dobrze, najgorsze, że ja sie zaraziłam i boli mnie głowa, kaszel męczy, katar sie zaczyna, mierzyłam temperature całą noc, bo byłam tak spocona, ale na szczęścia ja temp. nie mam.

reklama
Dzień dobry,
Hej Anulka mam nadziejej ze będziesz miec zmiany dzień.

No dziewczyny aż jestem ciekawa jakie rewelacje bedą dzisiaj?:)

A ja chciałabym, żebyście jeszcze wytrzymaly z tydzien, bo jak wy zaczniecie to ja też już bede chciała, a ja chce ambitnie do tego 15.04 wytrzymac :-D

Anulka no to jestem ciekawa co po wizycie :p

Emily tez sie w nocy o 3 z płaczem obudziła , musiała sie zadrapac w uchu - bo całe zakrwawione było ...

Wy w ogóle za dużo myślicie :)
Ja przestalam. Inaczej resztki mózgu by mi się zlasowaly :) a i tak mam wrażenie ze niewiele tam zostalo.

Ja też nie myślę. Nie oglądałam ani jednego filmiku z porodu, nie czytam, pójdę na żywioł i zdam się na połozną, bo jak nie, to dopiero będę panikować...
Widzę, że dzis też pracowity dzień Cię czeka. W życiu nie jadłam gęsi... Piszę się na wspólne mieszkanie, ja mogę zmywać naczynia i sprzątać kuchnię :-D

Lei, jak zielone, to chyba coś bakteryjnego...

Natasza, a u Ciebie jak, szykujesz się na dziś? ;-)

Karina, oj... to niedobrze :-( mam nadzieję, ze tylko gdzieś powierzchownie się podrapała, a nie glębiej :-(

Asiatipl ja też na 15 - ale nawet mogę czekać byle za tydzień gin mi powiedział ze mogę chodzić. . jak czytam ile Wy rzeczy robicie w domu to jeszcze mi gorzej od tego lezenia:/ mój mąż zrobił miesiąc temu malowanie i do tej pory jeszcze nie wszystko jest po sprzątane.. no ale czego można spodziewać się po gościu który sprzątanie zaczyna od wyciągnięcia sznurowek ze wszystkich butów, wybranie ich i wyczyszczenie butów? a przy układaniu książek każda przegląda i układa tematycznie, chronologicznie i kolorami? grrr.. faktem jest ze jak juz on posprzata to można z każdego kąta jeść, ale zanim skończy całe mieszkanie, to pokoje od których zaczął już się nadają znowu do sprzatania:D

Muminek dobre to że sznurówkami hehhe :D

Tylko czemu trzeba im powtarzać, przypominac i w ogóle kazać, że też nie mają w sobie instynktu mokrej sciery :D

Doli to sobie wyobraz co ja przeżywam teraz, dom rozgrzebany, mąż powolniak i do tego wscieknieta glodna ciężarówka która jest przykuta do kanapy - moja cellulitowa dupka zaczyna już żyć własnym życiem, weszła w stały związek z włóknami kanapy i chyba ciężko będzie ja od nich odseparowac:( bosze.. gdzie te czasy kiedy biegalam 5 x w tygodniu

Muminek.. Czyżby bratnia dusza?

Ja też biegaczka, amatorka, nie mogę się doczekać aż znowu zacznę, kondycji i formy nie mam już wcale, dysze jak baset jak do auta idę,

reklama
Doli na to wygląda:) tuż przed zajściem w ciążę przygotowywałam się do polmaratonu a teraz? aaa gdzie się podziały moje umięśnione nogi i poslady? ale plan powrotu juz jest:)

Do góry