reklama
Anulka90
Fanka BB :)
Ta niebieska na gorze to Zuzi i jest strasznie mała. W środku parę ubranek, kosmetyki i tyle. Reszta w reklamowce. Tylko nie wiem czy właśnie te dzieciowe rzeczy brać
Anulka90
Bo jak się zwale na ginekologie z takim majdanem to stwierdza ze na miesiąc przyjechałam
)
Ja dzis tylko o sobie, jestem załamana. Nie spaliśmy cała noc, mloda dalej gorączkuje, kaszle, ledwo dycha, do tego ma zapalenie spojówek wiec oczy poklejone spuchniete, katar co 6 sekund wycieram, do tego płacze cały czas, tulę ile moge ale juz psychicznie nie dajemy rady z mezem... Nie mam siły ryczeć, chce tylko spać :-(
Kuklaki
Jestem juz po wizycie. Ciśnienie kosmiczne. Najpierw 184/110 a później 160/80. No i skierowanie do szpitala. Rozwarcie jest ale nie Duże. Jak wieczorem dzisiaj będę mieć ponad 150 ciśnienie to musze jechać. Il
Anulka dobrze ze spakowana jestes, jedziesz czy jeszcze obserwujesz?
Lei biedna mala a wy przy tym tez, moze do lekarza i cos przepisze, czy byliscie juz?
Sasiad nie przyszedl, Pospalam sobie godzinke a teraz rosolek gotuje bo dawno nie jadlam

reklama
sataga
Kuklaki mi się chyba ciąża na mózg rzuciła. Za pierwszym razem jak przeczytałam to mi się wydawało, że sąsiad przyszedł Ty sobie pospałaś a sąsiad Ci teraz rosół gotuje

Lei mój młody też ma koszmarną gorączkę (wczoraj nagle dobiło do 41!) i męczy go straszny kaszel. Na szczęście osłuchowo czysty więc jak na razie tylko paskudne wirusy.

Lei mój młody też ma koszmarną gorączkę (wczoraj nagle dobiło do 41!) i męczy go straszny kaszel. Na szczęście osłuchowo czysty więc jak na razie tylko paskudne wirusy.