• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Doli mnie boli jak na okres od tygodnia :p jak Ty będziesz leżeć do samego cc to i maz o Ty oszalejecie :D mnie to juz cos trafiało przez lezenie i dzisiaj pochodzilam i mam takie zakwasy :D dupa przywarla do narożnika :D

Natasza a na kiedy masz termin? Bo chyba po mnie!

Ja chyba sie nie skuszę na seks bo moj maz ma takiego pindola, ze sie go boje znowu :-D hehe no i sie boje, ze mi sie zatrze tam cos i pęcherz rozchoruje ;-)

Nooo Wypoczęlam, pospalam, pojadlam pozniej w szpital eb stołówce :zawstydzona/y: wczasy normalnie!!

To zazdroszczę dziewczyny bo u mnie okres7 dni u boli jak nie wiem, pierwsze 3 dni jadę na prochach :/

Lei nooooo humorek wrócił :D aż 4 l??? Jak?? :D

Muminek hehe u mnie celibat dalej bo pewnie bym na porodowke nie zdążyła jakbym chciała odbić te mc hehe

Pat, mąż już oszalał, ja też. Przecież leże dokładnie od 14.1 ...eh :p jak pochodzę to czuję się rewelacyjnie :) nic nie boli, a boli jak leżę i chwile jak wstanę... Ale to chyba przeniesienia środka ciężkości... Tak myślę.. :D

Natasza to ty na marcowki się łapiesz????

hahah no mój ma bana na igraszki od 1 dnia ciazy biedak:D:D wiec teraz typuje ze jakbym mu złożyła taka propozycje to by na zawał padł. a może już nie pamięta jak to się robi? hmm musze go zapytac:)

reklama
Muminek hahaha ja tak miałam w 1 ciąży, paniczny strach że młodemu zrobimy limo pod okiem :D a można było, a teraz jak zakaz to chcica większa... Ja to mam aż orgazmiczne sny... Jak jakiś małolat... Zmazy nocne..... -_-

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry