• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

natasza a ile ten twoj dziec wazy ze lekarz tak podkresla ze duzy ;)

Lei no prosze jak taki jeden wolny dzien od razu ci polepszyl humorek :)

ja jeszcze nie wyganiam :( a powinnam juz od tygodnia przynajmniej
ale jeszcze nie jestem gotowa
oeparol tylko lykam ;D

reklama
Haha no my niestety mieliśmy zakaz od lekarza, wiec mój biedny mąż musiał się z tym pogodzić:) ale czasem byłam dla niego miła w ciągu tych 9 m - cy. m oczywiście jak zasluzyl:):):)

Doli ja miałam miesiączki bezbolesne więc nie mam do czego porównać :)

ooo to tak jak ja :) jak mi Ginka mowila ze maja mnie martwic bole jak na okres to sie ja pytalam to znaczy jakie bo nie wiem ;)
ale te bole sa inne niz cokolwiek znasz wiec nie pomylisz :)
U mnie podobnie, całą 1ciąże zastanawiałam się, co to znaczy, że ból podobny jak ten na okres, a potem - ja bym porównała do bardzo silnych bóli brzucha jak przy rozwolnieniu, nawet po porodzie te pierwsze karmienia, denerwowałam się,że chce mi się na kibelek akurat zawsze wtedy kiedy karmię i nie bardzo przerwać, a potem dopiero dotarło, że przy karmieniu obkurcza się macica i występują skurcze:-P

po porodzie te pierwsze karmienia, denerwowałam się,że chce mi się na kibelek akurat zawsze wtedy kiedy karmię i nie bardzo przerwać, a potem dopiero dotarło, że przy karmieniu obkurcza się macica i występują skurcze:-P
dokładnie tak jest :) jak macica się obkurcza to właśnie przy karmieniu najbardziej to czuć :)

ale jeszcze nie jestem gotowa
oeparol tylko lykam ;D
ile tego się łyka ?
Wczoraj zakupiłam 60 kapsułek :szok:

Dziewczęta co tak nieprzyzwoicie cicho tu dzis?!

Ja wróciłam do domku godzinę temu, jeszcze zahaczylam zakupy bo w lodowie pustki, udało mi sie w zamkniętej aptece kupic paracetamol (była jakas zamknięta impreza z szampanem itd hehe ale mi nie dali!) takze sukces, dkupilam zapas chusteczek i imbir od którego mam aktualnie zgagę :baffled: to moja druga zgaga w tej ciazy!!

Ogolnie z dzidzia ok, główka w dół!, skurczy troche ale mało bez rewelacji, mam dyzo pic (3-4l!!) i odpoczywać. Takze maz zarzucił chomonto i obrabia mloda i sprząta zabawki (?!!!!) zmywa i mu marudzę ciagle :-D

Jak ja odpoczęłam! Karina na pogotowiu byłam. Dlatego tak długo czekałam hehe (5-6h) :sorry2: a potem jeszcze ktg itd..
kazali brać Ci imbir i paracetamol ?
a antybiotyk dali ?

I proszę o info laseczki, jak tą wit. C lewoskrętną stosować w ciąży, zeby dzidziowi nie zaszkodzić
:-)

Czyli termin mamy tak samo Natasza, ja mam na 13.04. Ostatni pomiar miesiąc temu chyba 2kg miała..mi juz jej nie beda ważyć w sumie. Chyba, ze wezmę usg dodatkowe to moze 1.04 wezmę..

Renatka nie dali bo z wymazu nic nie wyszło, w sensie bakterie wiec antybiotyk zbędny. Zalecenie to odpoczynek, duzo picia, paracetamol i czekać az przejdzie..

Ostatnia edycja:
Dziewczęta co tak nieprzyzwoicie cicho tu dzis?!

Ja wróciłam do domku godzinę temu, jeszcze zahaczylam zakupy bo w lodowie pustki, udało mi sie w zamkniętej aptece kupic paracetamol (była jakas zamknięta impreza z szampanem itd hehe ale mi nie dali!) takze sukces, dkupilam zapas chusteczek i imbir od którego mam aktualnie zgagę :baffled: to moja druga zgaga w tej ciazy!!

Ogolnie z dzidzia ok, główka w dół!, skurczy troche ale mało bez rewelacji, mam dyzo pic (3-4l!!) i odpoczywać. Takze maz zarzucił chomonto i obrabia mloda i sprząta zabawki (?!!!!) zmywa i mu marudzę ciagle :-D

Jak ja odpoczęłam! Karina na pogotowiu byłam. Dlatego tak długo czekałam hehe (5-6h) :sorry2: a potem jeszcze ktg itd..

Lei nie chcieli ci przedluzyc wczasow? Trzeba bylo udawac ze cos cie boli.

U mnie byla tesciowa pare godz sprzatac bo sasiad skonczyl malowac . Ofiar w trupach nie ma i ja i ona zyjemy wiec nie ma zle.

reklama
Renatka ja biore 2x2 dziennie
tyle bralam jak przygotowywalam sie do ciazy :) to teraz tez tak biore
niektorzy biora nawet 3x2 ale po pierwsze bym nie pamietala o tym zeby w poludnie lykac a po drugie troche duzo mi sie wydaje jednak :) :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry