Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Muminek hahaha ja tak miałam w 1 ciąży, paniczny strach że młodemu zrobimy limo pod okiema można było, a teraz jak zakaz to chcica większa... Ja to mam aż orgazmiczne sny... Jak jakiś małolat... Zmazy nocne..... -_-
Muminek hahaha ja tak miałam w 1 ciąży, paniczny strach że młodemu zrobimy limo pod okiema można było, a teraz jak zakaz to chcica większa... Ja to mam aż orgazmiczne sny... Jak jakiś małolat... Zmazy nocne..... -_-
Doli ja miałam miesiączki bezbolesne więc nie mam do czego porównać![]()
U mnie podobnie, całą 1ciąże zastanawiałam się, co to znaczy, że ból podobny jak ten na okres, a potem - ja bym porównała do bardzo silnych bóli brzucha jak przy rozwolnieniu, nawet po porodzie te pierwsze karmienia, denerwowałam się,że chce mi się na kibelek akurat zawsze wtedy kiedy karmię i nie bardzo przerwać, a potem dopiero dotarło, że przy karmieniu obkurcza się macica i występują skurczeooo to tak jak jajak mi Ginka mowila ze maja mnie martwic bole jak na okres to sie ja pytalam to znaczy jakie bo nie wiem
![]()
ale te bole sa inne niz cokolwiek znasz wiec nie pomylisz![]()
dokładnie tak jestpo porodzie te pierwsze karmienia, denerwowałam się,że chce mi się na kibelek akurat zawsze wtedy kiedy karmię i nie bardzo przerwać, a potem dopiero dotarło, że przy karmieniu obkurcza się macica i występują skurcze![]()
ile tego się łyka ?ale jeszcze nie jestem gotowa
oeparol tylko lykam ;D

kazali brać Ci imbir i paracetamol ?Dziewczęta co tak nieprzyzwoicie cicho tu dzis?!
Ja wróciłam do domku godzinę temu, jeszcze zahaczylam zakupy bo w lodowie pustki, udało mi sie w zamkniętej aptece kupic paracetamol (była jakas zamknięta impreza z szampanem itd hehe ale mi nie dali!) takze sukces, dkupilam zapas chusteczek i imbir od którego mam aktualnie zgagęto moja druga zgaga w tej ciazy!!
Ogolnie z dzidzia ok, główka w dół!, skurczy troche ale mało bez rewelacji, mam dyzo pic (3-4l!!) i odpoczywać. Takze maz zarzucił chomonto i obrabia mloda i sprząta zabawki (?!!!!) zmywa i mu marudzę ciagle
Jak ja odpoczęłam! Karina na pogotowiu byłam. Dlatego tak długo czekałam hehe (5-6h)a potem jeszcze ktg itd..
Dziewczęta co tak nieprzyzwoicie cicho tu dzis?!
Ja wróciłam do domku godzinę temu, jeszcze zahaczylam zakupy bo w lodowie pustki, udało mi sie w zamkniętej aptece kupic paracetamol (była jakas zamknięta impreza z szampanem itd hehe ale mi nie dali!) takze sukces, dkupilam zapas chusteczek i imbir od którego mam aktualnie zgagęto moja druga zgaga w tej ciazy!!
Ogolnie z dzidzia ok, główka w dół!, skurczy troche ale mało bez rewelacji, mam dyzo pic (3-4l!!) i odpoczywać. Takze maz zarzucił chomonto i obrabia mloda i sprząta zabawki (?!!!!) zmywa i mu marudzę ciagle
Jak ja odpoczęłam! Karina na pogotowiu byłam. Dlatego tak długo czekałam hehe (5-6h)a potem jeszcze ktg itd..