reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Ja dziś rodzić nie mogę bo nawet z napędem na 4 koła mój M utkną w połowie drogi do domu :baffled: więc nie wiem jakbyśmy do szpitala dotarli.
Poczekam do jutra bo ma być +6 więc wszystko stopnieje :nerd: a na razie chaos w miasteczku :eek:

Szaj pewnie jak Karinka pisze Doli Ci czopa skradła :-D

Doli co się dzieje???

Ostatnia edycja:
o matko, jak mi dobrze jak dziecko w żłobku... ale wyrodna matka ze mnie ;/ idę się chyba zdrzemnąć.

Dolinda a ty co znowu za doła złapałaś?

Kuźwa nie wiem chyba kryzys 37 tyg... :(

Jestem gruba, mam odrosty, blada twarz, nie mam stanika nawet żeby chodzić, i nie mam jak kupić, i to mnie wpieprza najbardziej, do tego pani matka robi mi już kare 3 tydz i mnie olewa wtedy kiedy ja potrzebuje wsparcia to jej nie ma nigdy!!!!!!!!

A potem pretensje że to moja wina, chce się od tego uwolnić i nie wiem jak, może trzeba jakieś jajko przelać czy co

I tylko kłócę się z mezem codziennie przez to:(

Doli to hormony buzują. Czym bliżej porodu tym bardziej. Ja tez kłócę się z M a właściwie to on potulnie słucha co ja mam do wykrzyczenia i przyznaje mi rację. Ogólnie to niedobra dla niego jestem w końcówce tej ciąży.

A pani matka? No cóż. Nic na nią nie poradzisz. A te wiejskie gusła z przelewaniem jajka.. zawsze możesz spróbować ale wątpię czy pomogą ;)
Nie przejmuj się nią. Jeszcze za tobą zatęskni jak wyjedziecie.

Doli gdzie Ty gruba jesteś? Każda z nas na końcówce czuje się ociężała ale w sumie już niedługo - maluszek będzie z Tobą a Ty będziesz mogła zabrać się za siebie. Ja przynajmniej mam taki plan po porodzie. O ile snieg nie będzie leżał do następnej zimy :-D

Zamiast mówić do Ciebie Dolina to trzeba mówić depresja :p weź Ty już zacznij się cieszyć z ciąży :p jesteś taka gruba że szok :D odrosty i blada twarz to z pewnością dobry powód do dolowania :D każda z nas blada bo zima była ! A matka to Ty sir przestan tak przejmowac bo nic to nie da...ona jest jaka jest i jej nie zmienisz a po co masz jej pokazywać że się przejmujesz ? Niech ona zacznie się przejmować ;)
A z tym mężem się juz nie kloc bo dobry facet jest :p nie każdy sprząta gotuje itp !:p

reklama
Babydust, znając mnie, to samozaparcia wystarczy mi na max 3 dni :p.

Doli, tak, mój nie regeneruje się przez noc ;).

Pat, no, mała spała, a gin ją pogłaskał i się uaktywniła od razu, nie wiedziała chyba, co się dzieje :-)

Myla, nie obraziłabym się, jakby to było już...

Margo, no w sumie...Wszystkie nasze czopy lądują u Doli, tajemnica się wyjaśniła :D

Do góry