reklama
Margomari
Fanka BB :)
Ja dziś rodzić nie mogę bo nawet z napędem na 4 koła mój M utkną w połowie drogi do domu
więc nie wiem jakbyśmy do szpitala dotarli.
Poczekam do jutra bo ma być +6 więc wszystko stopnieje
a na razie chaos w miasteczku 
Szaj pewnie jak Karinka pisze Doli Ci czopa skradła
Doli co się dzieje???

Poczekam do jutra bo ma być +6 więc wszystko stopnieje

Szaj pewnie jak Karinka pisze Doli Ci czopa skradła

Doli co się dzieje???
Ostatnia edycja:
Kuźwa nie wiem chyba kryzys 37 tyg...
Jestem gruba, mam odrosty, blada twarz, nie mam stanika nawet żeby chodzić, i nie mam jak kupić, i to mnie wpieprza najbardziej, do tego pani matka robi mi już kare 3 tydz i mnie olewa wtedy kiedy ja potrzebuje wsparcia to jej nie ma nigdy!!!!!!!!
A potem pretensje że to moja wina, chce się od tego uwolnić i nie wiem jak, może trzeba jakieś jajko przelać czy co
I tylko kłócę się z mezem codziennie przez to
Jestem gruba, mam odrosty, blada twarz, nie mam stanika nawet żeby chodzić, i nie mam jak kupić, i to mnie wpieprza najbardziej, do tego pani matka robi mi już kare 3 tydz i mnie olewa wtedy kiedy ja potrzebuje wsparcia to jej nie ma nigdy!!!!!!!!
A potem pretensje że to moja wina, chce się od tego uwolnić i nie wiem jak, może trzeba jakieś jajko przelać czy co
I tylko kłócę się z mezem codziennie przez to
Margomari
Fanka BB :)
Doli to hormony buzują. Czym bliżej porodu tym bardziej. Ja tez kłócę się z M a właściwie to on potulnie słucha co ja mam do wykrzyczenia i przyznaje mi rację. Ogólnie to niedobra dla niego jestem w końcówce tej ciąży.
A pani matka? No cóż. Nic na nią nie poradzisz. A te wiejskie gusła z przelewaniem jajka.. zawsze możesz spróbować ale wątpię czy pomogą
Nie przejmuj się nią. Jeszcze za tobą zatęskni jak wyjedziecie.
Doli gdzie Ty gruba jesteś? Każda z nas na końcówce czuje się ociężała ale w sumie już niedługo - maluszek będzie z Tobą a Ty będziesz mogła zabrać się za siebie. Ja przynajmniej mam taki plan po porodzie. O ile snieg nie będzie leżał do następnej zimy
A pani matka? No cóż. Nic na nią nie poradzisz. A te wiejskie gusła z przelewaniem jajka.. zawsze możesz spróbować ale wątpię czy pomogą
Nie przejmuj się nią. Jeszcze za tobą zatęskni jak wyjedziecie.
Doli gdzie Ty gruba jesteś? Każda z nas na końcówce czuje się ociężała ale w sumie już niedługo - maluszek będzie z Tobą a Ty będziesz mogła zabrać się za siebie. Ja przynajmniej mam taki plan po porodzie. O ile snieg nie będzie leżał do następnej zimy

Zamiast mówić do Ciebie Dolina to trzeba mówić depresja
weź Ty już zacznij się cieszyć z ciąży
jesteś taka gruba że szok
odrosty i blada twarz to z pewnością dobry powód do dolowania
każda z nas blada bo zima była ! A matka to Ty sir przestan tak przejmowac bo nic to nie da...ona jest jaka jest i jej nie zmienisz a po co masz jej pokazywać że się przejmujesz ? Niech ona zacznie się przejmować
A z tym mężem się juz nie kloc bo dobry facet jest
nie każdy sprząta gotuje itp !
A z tym mężem się juz nie kloc bo dobry facet jest
reklama
Babydust, znając mnie, to samozaparcia wystarczy mi na max 3 dni
.
Doli, tak, mój nie regeneruje się przez noc
.
Pat, no, mała spała, a gin ją pogłaskał i się uaktywniła od razu, nie wiedziała chyba, co się dzieje :-)
Myla, nie obraziłabym się, jakby to było już...
Margo, no w sumie...Wszystkie nasze czopy lądują u Doli, tajemnica się wyjaśniła
Doli, tak, mój nie regeneruje się przez noc
Pat, no, mała spała, a gin ją pogłaskał i się uaktywniła od razu, nie wiedziała chyba, co się dzieje :-)
Myla, nie obraziłabym się, jakby to było już...
Margo, no w sumie...Wszystkie nasze czopy lądują u Doli, tajemnica się wyjaśniła