reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

Margo właśnie, bo Twój ma mózg a mój wyjmuje i drze na mnie ryja też. Ja mam dosyć :/

Co do matki to wiem po co to robi, żebym ja prosiła żeby wzięła starszego jak się zacznie. Ona jest jebnięta. Sama gardzi takim zachowaniem, wyśmiewa itp. A robi dokładnie to..
Wyjazd pod znakiem zapytania niestety :(

Pat niestety nie umiem olać tego :( dosyć Mi nerwów napsula w tej ciąży zalac się na bratowa, ale złego słowa jej nie powie. Taka różnica właśnie..

reklama
Kuźwa nie wiem chyba kryzys 37 tyg... :(

Jestem gruba, mam odrosty, blada twarz, nie mam stanika nawet żeby chodzić, i nie mam jak kupić, i to mnie wpieprza najbardziej, do tego pani matka robi mi już kare 3 tydz i mnie olewa wtedy kiedy ja potrzebuje wsparcia to jej nie ma nigdy!!!!!!!!

A potem pretensje że to moja wina, chce się od tego uwolnić i nie wiem jak, może trzeba jakieś jajko przelać czy co

I tylko kłócę się z mezem codziennie przez to:(
ale co Ty, z mamą mieszkasz ?
:/

a wiesz, że w życiu wszystko na przekór ?
;)

Ja dziś rodzić nie mogę bo nawet z napędem na 4 koła mój M utkną w połowie drogi do domu :baffled: więc nie wiem jakbyśmy do szpitala dotarli.
Poczekam do jutra bo ma być +6 więc wszystko stopnieje :nerd: a na razie chaos w miasteczku :eek:
no widzisz, jakoś czułam dobrze :/

Laski chyba na dobre poszły rodzić.... ale co tak długo ? :/
ja już chcę jakiegoś dzidziusia nowego oglądać !
:-)

Doli jak ty jesteś gruba to my reszta to małe hipopotamki! nie denerwuj się na meza i na panią matkę- na nich mam dla Ciebie mądre powiedzenie: nie dyskutuj z idiotą , najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Renatka nie, nie mieszkam.... A co to ma?

Muminek... Dobre... Nie chciałabym się jej prosić o pomoc bo mam dosyć obrazonej miny i wiecznego zmęczenia niczym.

Renatka nie, nie mieszkam.... A co to ma?

Muminek... Dobre... Nie chciałabym się jej prosić o pomoc bo mam dosyć obrazonej miny i wiecznego zmęczenia niczym.
to super !
Więc nie kontaktuj się z nią jeśli nie musisz.
Tylko dopiero jak będziesz naprawdę potrzebowała.
Bo tak to się tylko niepotrzebnie nią stresujesz.

Doli to jak jej nie olejesz to się będziesz przejmować nie wiadomo po co...a dla starszego znajdź kogoś innego do opieki, masz wyznaczony termin więc o tyle łatwiej że nie będzie to z zaskoczenia, jej się nie pros to się może ogarnie ;)

reklama
Dygotka a ja ani gofrownicy ani kupić ani zjeść bo dieta... :(

Moja dziś ospala jak ja chyba... Pogoda do kitu pada cały czas to nic się nie chce

Doli szkoda nerwów nie przejmuj się, nic to nie pomoże a tylko się bardziej zdolujesz. Olej i myśl o tym ze za niedługo wiosna i pojawi się Twoj maluch :)

Do góry