reklama

Kwietniowki 2015

Margo właśnie, bo Twój ma mózg a mój wyjmuje i drze na mnie ryja też. Ja mam dosyć :/

Co do matki to wiem po co to robi, żebym ja prosiła żeby wzięła starszego jak się zacznie. Ona jest jebnięta. Sama gardzi takim zachowaniem, wyśmiewa itp. A robi dokładnie to..
Wyjazd pod znakiem zapytania niestety :(

Pat niestety nie umiem olać tego :( dosyć Mi nerwów napsula w tej ciąży zalac się na bratowa, ale złego słowa jej nie powie. Taka różnica właśnie..

reklama
Kuźwa nie wiem chyba kryzys 37 tyg... :(

Jestem gruba, mam odrosty, blada twarz, nie mam stanika nawet żeby chodzić, i nie mam jak kupić, i to mnie wpieprza najbardziej, do tego pani matka robi mi już kare 3 tydz i mnie olewa wtedy kiedy ja potrzebuje wsparcia to jej nie ma nigdy!!!!!!!!

A potem pretensje że to moja wina, chce się od tego uwolnić i nie wiem jak, może trzeba jakieś jajko przelać czy co

I tylko kłócę się z mezem codziennie przez to:(
ale co Ty, z mamą mieszkasz ?
:/

a wiesz, że w życiu wszystko na przekór ?
;)

Ja dziś rodzić nie mogę bo nawet z napędem na 4 koła mój M utkną w połowie drogi do domu :baffled: więc nie wiem jakbyśmy do szpitala dotarli.
Poczekam do jutra bo ma być +6 więc wszystko stopnieje :nerd: a na razie chaos w miasteczku :eek:
no widzisz, jakoś czułam dobrze :/

Laski chyba na dobre poszły rodzić.... ale co tak długo ? :/
ja już chcę jakiegoś dzidziusia nowego oglądać !
:-)

Doli jak ty jesteś gruba to my reszta to małe hipopotamki! nie denerwuj się na meza i na panią matkę- na nich mam dla Ciebie mądre powiedzenie: nie dyskutuj z idiotą , najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Doli to jak jej nie olejesz to się będziesz przejmować nie wiadomo po co...a dla starszego znajdź kogoś innego do opieki, masz wyznaczony termin więc o tyle łatwiej że nie będzie to z zaskoczenia, jej się nie pros to się może ogarnie ;)

reklama
Dygotka a ja ani gofrownicy ani kupić ani zjeść bo dieta... :(

Moja dziś ospala jak ja chyba... Pogoda do kitu pada cały czas to nic się nie chce

Doli szkoda nerwów nie przejmuj się, nic to nie pomoże a tylko się bardziej zdolujesz. Olej i myśl o tym ze za niedługo wiosna i pojawi się Twoj maluch :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry