reklama
No normalnie się popłakałam
Takie śliczne, te Wasze Dzieciaczki!!!!!!!!!!!! Ja też już chcę swojego Adasia!!!! Tylko muszę jeszcze co najmniej tydzień wytrzymać aby ten magiczny 36 tc dokończyć...
Anulka, dobrze, że ta męczarnia już za Tobą.... Tylko po co to było???
Wielkie gratulacje!!!! Śliczna córcia!!!!!!
Magdalena, rodzinka w komplecie, cudny widok !!!!!
Ciekawe jak moja Ola przywita brata!!!
Mam nadzieję, że Tabasia jest już rozpakowana i nie odzywa się bo dochodzi do siebie!!!
Dzięki dziewczyny za porady dot. mojego twardnienia brzucha. To chyba był stres. Mąż w delegacji w drodze z kłopotami. Jak zadzwonił, że już wszystko ok - brzuch odpuścił!!!!
Aylin, my tu planujemy rozpakowania, a Ty do Filharmonii ;o))))))) Uśmiałam się!!!!!
A o swoich kg na plusie to lepiej mnie nie dołuj...... ja do Twoich jeszcze 10 muszę dopisać.... a to pewnie nie koniec.....

Anulka, dobrze, że ta męczarnia już za Tobą.... Tylko po co to było???
Wielkie gratulacje!!!! Śliczna córcia!!!!!!
Magdalena, rodzinka w komplecie, cudny widok !!!!!
Ciekawe jak moja Ola przywita brata!!!
Mam nadzieję, że Tabasia jest już rozpakowana i nie odzywa się bo dochodzi do siebie!!!
Dzięki dziewczyny za porady dot. mojego twardnienia brzucha. To chyba był stres. Mąż w delegacji w drodze z kłopotami. Jak zadzwonił, że już wszystko ok - brzuch odpuścił!!!!

Aylin, my tu planujemy rozpakowania, a Ty do Filharmonii ;o))))))) Uśmiałam się!!!!!
A o swoich kg na plusie to lepiej mnie nie dołuj...... ja do Twoich jeszcze 10 muszę dopisać.... a to pewnie nie koniec.....
Ostatnia edycja:
Renatka1982
Fanka BB :)
ale już po wszystkimCo się omeczylam to masakra
Zuzia 3620 56 cm cc
łaaaaa, Zuzia !!!
Gratulacje Anulka !!!
:-)
Magda, ale słodkoMy już w domku. I moje dwa chłopaki![]()
no rodzi, cały dzień :/Tabasia rodzi??!!
Renatka ja juz przestałam płakać...a zobacz na moj brzuch...![]()
widziałam właśnie
nie ma tragedii
Cieszę się, że już lepiej się czujesz
Ja mam mega nos zawalony, a jak już uda mi się coś wydmuchać to jak ropa to wygląda :/
sorry
Anulka gratulacje. Mała przecudna. Wspaniała nagroda za twe męki. Zdrówka i szybkiego dojścia do siebie.
Ja też bardzo chciałabym już mieć małą. Niestety świadomość, że nie bardzo mam na to wpływ mnie dobija, a już nie mówiąc, o tym, że dzidzia może chcieć posiedzieć jeszcze troche po terminie.;-)
Ja liczę na połowe kwietnia, że dzidzia będzie już ze mną, ale równie dobrze może to być początek maja:-[
No normalnie się popłakałamTakie śliczne, te Wasze Dzieciaczki!!!!!!!!!!!! Ja też już chcę swojego Adasia!!!! Tylko muszę jeszcze co najmniej tydzień wytrzymać aby ten magiczny 36 tc dokończyć...
Ja też bardzo chciałabym już mieć małą. Niestety świadomość, że nie bardzo mam na to wpływ mnie dobija, a już nie mówiąc, o tym, że dzidzia może chcieć posiedzieć jeszcze troche po terminie.;-)
Ja liczę na połowe kwietnia, że dzidzia będzie już ze mną, ale równie dobrze może to być początek maja:-[
reklama