• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Natasza to skorzystać i idź spać. Szybciej ci poza tym zleci do jutra ;)

Muminek leże i czekam zęby mi przeszło. W ogóle mam takie ukłucia w podbrzuszu. Kurde IDE spac zaraz chyba :/

uuu dziewczyny jakies niepokojace objawy, nasze dzieci chyba zaczynaja czuc ze jutro juz kwiecien i czas na nie

Mnie wczoraj jak wyszlam do sklepu zlapal dziwny bol, ni to w dole brzucha ale jak szlam to az mi do nogi ciagnelo, ze ciezko mi bylo kroki robic, jakos sie powoli do domu dociagnelam i przeszlo

Kina, masz racje to podgatunek... :-) moze wlasnie tez przestan cos dla niego robic to sie opamieta.
Moj to jak juz przeskrobie ostatnio to ja na poczatku nie krzycze, po prostu chodze olewam sytuacje i tyle, az jego w koncu szlak trafia ze sie nie odzywam i sam zaczyna przepraszac i co chwila do mnie podchodzic, bo go moja obojetnosc na wszystko zlosci :-)

Ludzie i w taka pogode jutro rano do lekarza... masakra

reklama
Hejka :)

Natasza Ślicznego Adasia masz :) [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ idz spac i zbieraj sile - mam nadzieje ze dobrze cc zniosłaś :)

Ja dzis bylam na ktg w szpitalu / tam gdzie Emily sie urodziła i gdzie znowu bede rodzic ... Ktg dobre :)

Ale doznałam szoku ..., wylądowałam w pokoju z ktg gdzie bylam z Emily gdzie sie wszystko zaczęło , gdzie mi ubrania zrywali ze skory - musze przyznać ze walczyłam zeby sie nie popłakać ... Nie liczyłam sie z tym ... Pozniej czekałam na anastezjologa i gdzie ??? W pokoju po operacji :( tu fotki :
ImageUploadedByForum BabyBoom1427830078.977906.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1427830089.026934.jpg

Jedyne dobre zo ze jutro moge przyjść na 19 :) bo zaliczyłam anastezjologa i pobranie krwi :)

Ale tak dostaje mieszane uczucia ... Mimo ze zo 3,5 roku temu było ... Wydaje mi sie ze łatwo nie bedzie ...

Babydust - tak sie czuje ....

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1427830078.977906.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1427830078.977906.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 93
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1427830089.026934.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1427830089.026934.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 82

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć