Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale jestem wsciekla!
Faceci to jakis podgatunek!
Odkad wyszlam ze szpitala prosze mojego meza zeby sie wzial i zlozyl lozeczko, poscieli sie je, przykryje kocem i moze sobie spokojnie czekac na lokatora. No ale oczywiscie jeet tysiac spraw wazniejszych i nigdy nie mial czasu. Dzis znow go dopadlam i znow wymowka ze kusi dzis jechac cos oddac koledze itp. ale na moje szczescie okazalo sie ze kolega dluzej w pracy i nie ma wykrecania sie...
No wiec ucieszona ze w koncu sie doczekalam ogarnelam kacik gdzie ma stac to lozeczko, bo teraz mam tam schowek na mniej potrzebne rzeczy a moj slubny wzial swoj laptop pod pache przydreptal do sypialni i sie rozklada bo musi miec odpowiednia muzyke do pracy. Troche zdziwiona pytam go czy klucze imbusowe przyniosl a on wielkie oczy czemu mu wczesniej nie powiedzialam. Bo jemu sie nie chce isc teraz po nie do domku gospodarczego i wszystko moja wina bo kialam go oswiecic ze takie klucze sa potrzebne. Kurka a on myslal se palcami bedzie skrecac???!!! Wzial sobie laptop i poszedl... no myslalam ze wyjde z siebie i stane obok!!! Co za dziad!
Moze to z przyzwyczajenia bo ja to taka zosia samosia, moje domeny: chcesz miec cos dobrze zrobione to zrob to sama; nie to nie, bez laski, sama sobie poradze
... ale tym razem sama tego nie zrobie :-(
Az mnie nosi agresja po domu....