reklama

Kwietniowki 2015

Aylin a nie lepiej sie przejsc wlasnie zeby urodzic ? :D

Tabasia dzieki :) staram sie nastawiac pozytywnie bo pamietam tez ze ze swojego strachu powstrzymywalam akcje porodowoa ostatnim razem i na pewno przez to bylo duzo ciezej (no ale jak sie nie bac jak kazali mi sn rodzic dziecko ktorego wage prognozowali na 4,5 kilo a moze i wiecej - niby najlepszy spec od usg )

reklama
Doli dawaj Huberta do ciotki brzucha :))

Naprawde nastawilam sie na mega bol i mega rzeznie a powiedzmy ze milo sie rozczarowalam. Ja zawsze tak mam.

A trzecie? Jest plan na przyszly rok :)

Aylin do mnie dzien przed porodem przyjaciolka nz ploty wpadla. Wieczorem 4 skurcze,wykorzystalam m a po polnocy odeszly wody ;) ale Ty masz dluuuuga szyjke. Ja nie wiem jaka mialam bo ostatni raz byla mierzona w 20tc ;)

Moja mloda dzis ma tydzien :) jeeej jak czas leci :)
Ooo i spojenie tez dochodzi do siebie,kule pomagaja :)

A moja chyba wzięła sobie do serduszka mamy narzekania, i spałam całkiem dobrze, mała też jakoś mało się rozpychała. No i teraz też jakaś grzeczna. Rano, aż się zmartwiłam, ale mała chyba wyczuła i zaraz trochę sie pogibała, ale coś bardzo spokojniutka dziś ;-)

Babydust dawaj pod szpital i kręć sutki :-D

Karina cudny Kubus ahhh az łezki mi stanęły! Małe cudo :sorry2:

Tabasia ale ze znieczuleniem? ;-)

Ja wczoraj di meza "miiiisiuuuu moze sie jutro pokochamy troche?" On "ale ja sie boje, ze Ci cos zrobię" Ja "no najwyżej pęknie mi pęcherz płodowy.." On ":baffled::baffled::baffled:" zemdlał w duchu z trzy razy i stwierdził, ze juz mu nie stanie :no:

Karina cudny jest Kubuś!!!!!

A ja spie! Wlasnie się przebudzilam i musialam wejść żeby opisać mój sen otóż śniło mi sie ze bylysmt wszystkie/ nocowalysmy lub mieszkalysmy w takim budynku jak szkoła. Wracam sobie z Grubaskiem z biedronki,poszła do kibelka i mnie wola ze chyba jej się wody Sącza no i ze będzie jechała do szpitala tylko mam jej Meza ściągnąć który pracuje w biedronce i jak się okazuje jest moim kolega z dziecinnych lat :D no i się obudzilam,niewiem czy to.były wody

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry