reklama

Kwietniowki 2015

Lei na Brochowie. On tego smoka narazie mało ssie ale czasem widać że ma taką potrzebę;)

Mila wow!! Kciukasy aby się rozkręciło i szybko poszło !!&&&&

Babydust jak tam?? Męczysz się czy już cieszysz się Basią??:)

Karinka jak się czujesz ?? Jak Kubuś??

reklama
Myla Wezzz... Pierdzieli że okruchy a patrzę nie starł nawet to po jakiego grzyba się odzywa????????? Szajbus

Milia no.. Zabić to mało... Wiem że olać ale ja i tak mam nerwy, a wtedy od razu skurcze nieee mam żadnej możliwości się wyżyć
Jedynie mord.

A jak Ty???

Dzień Dobry :-)

widze ,że humorki przed porodami dopisują :tak::-)

Karina - gratuluje :tak: Kubuś śliczny :tak:

Eewel- gratuluje :tak:

Aga- nie ma jak z zaskoczenia , witamy malutką na świecie , gratki :-)

Joanna- synek śliczny :tak:

Kifsi dyzur mialas na detektorze? Nie stresuj sie.

nop :-) jak się kładłam spać to wydawało mi się ,że nerwy miałam opanowane :-D jak widać nie :-)

Pat zmienia sie :) ale wszyscy mówią ze do mnie podobny :) ale tesciowa dopatrzyła się podobieństwa do m :D

malutki słodziak z każdym dniem bedzie coraz słodszy :-) u mnie w przypadku starszaka rodzina męża twierdzi ,że cały tatus a moja strona znów ,że cała mamusia :-) więc zależy kto patrzy :-D

no dobra po smyraniu sutkow uslyszalam pyk i odeszly mi wody
zbieram sie do sziptala

niezły sposób , pojręcić zaworki i pyk wody odchodzą :-D też bym tak chciała :tak: &&&&&& za szybki i mało bolesny poród :tak:

Mila83- trzymam kciuki !!!!

Milia- ja strarszaka przy mm dopajałam herbatką koperkową :tak:

Jesssu moj ojciec był takim typem czepiającym sie w nerwach o wszystko jak mnie to wpienia :wściekła/y: ile razy go usmiercilam w myślach to juz moje..a trzyma sie chłop zdrowo do tej pory :-D

Moj maz z kolei jest mistrzem "nic sie nie stało" no uwielbiam to zdanie bardziej niz "kocham Cie" :-D

Lei mojemu ewidentnie odwala. Połącz to z chorobą - nic mu już nie jest ale się żali ze czy my wiemy jak to gardło boli!! Do moich starych też!!

Cyrk na kółkach

Dupek jeden
Ma przewagę, że nagadał i wyszedł a ja dalej wkurzona siedzę!!! Uduszę i zatluke zrzucę w otchłań 8-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry