reklama

Kwietniowki 2015

Myla no nie ma, moze dlatego że nic tam nie pisałam?? Kurcze :/ na kompie chyba trzeba

Lei ja Ci wróżę przyszły tydz.... Środa - Czwartek! :D

A teraz w czym będziecie wywozic dzieci ze szpitala przy takiej pogodzie... Ja tak: body, pajac i co? Kombinezon taki mam średni misiu ba grubość czapka bawelniana i tyle??? Ok, koc gruby ale co z tą czapką.. Bo ja mam takie bawelniane 1 warstwowe :/

reklama
Doli przeciez kombinezon ma kaptur jeszcze. No chyba, ze tramwajem jedziesz :confused:

Ja tez mam misie grubsze i cieńsze i kocyk jakis i styknie! Zreszta zanim urodzę to sie moze zrobic ciepło! :crazy:

Lei wiem, ale u nas piździ jak w kieleckim wiatr ok 50km/h i 2 stopnie dziś No masakra

Potem ma być ok 10 ...

I chyba uległam trajkotaniu matki że zimowa czapka i kombinezon bo to 1 wyjście -_-

Ja mam jeszcze trochę czasu, więc liczę na to, że pogoda się poprawi :)

Dziewczyny, mam pytanie, bo nie wiem, nie znam się: czy to normalne, że po zbyt długim/intensywnym spacerze, krocze na..pieprza, jakbym trzepła nim o ramę w męskim góralu?

Ale przeciez to dziecię bedzie w foteliku w pajacu, w kombinezonie, przykryte grubym kocem! Co Ty na Biegunie mieszkasz? :-D

Jejku jaka mnie niemoc złapała i nie wiem co jeszcze zła jestem i sie czepiam heh, ze maz krzywo pranie wiesza :baffled: azi go szkoda bo sie mloda zajmuje, na myjni był jak spała, pozmywal, pranie składa a ja tylko pyszcze i sie czepiam :no:

Asia raczej tak...a Ty gdzie rodzisz?

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry