Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Olusia no kichanie i kaszlenie najgorsze .., co prawda nie kręciło mi sie w głowie ..., ale ciągnie diabelnie ..., dzis mam pozwolony prysznic![]()
Margo Gratuluje [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
I przykro mi ze znowu komplikacje były![]()
Mam nadzieje ze wszystko dobrze sie zakończyło ...
mam nadzieje ze będą dobre
Malutka Karoline.Obiecuje ze was doczytam jak znajdę czasmala narazie trochę mnie zajmuje w nocy chyba się najeść nie mogla dopiero jak jej dali butelkę to zasnela koło 3. Dziś jak narazie chyba nie jest źle zobaczymy wieczorem
Jutro mam nadzieję ze już będziemy w domku![]()

Dziewczyny jak te cycki kręcić? Ściskać sutki czy kręcić czy całe piersi? Nie no na chłopski rozum to sutki ale co z nimi robic??
Najlepiej Babydust bo ona profesjonalnie z efektami
Ja mam jeszcze trochę czasu, więc liczę na to, że pogoda się poprawi
Dziewczyny, mam pytanie, bo nie wiem, nie znam się: czy to normalne, że po zbyt długim/intensywnym spacerze, krocze na..pieprza, jakbym trzepła nim o ramę w męskim góralu?
Karinka wszystko jest ok. Mała zdrowa jak rybka. Urodzilabym pewnie naturalnie bo rozwarcie bylo ale mała przy każdym skurczu traciła tętno i blokowała sie. Okazało sie ze pepowina owinęła sie dwukrotnie wokół szyi i przy każdym skurczu zaciskała. Lekarz powiedział ze gdyby nie CC mała urodzilaby sie ale moglaby nie dać rady. Cały poród opisze na innym wątku pózniej.
Wiecie co, cieszę się że tu nie ma żadnej fanatyczki KP... A może jest??????