• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Weź mi nawet Pat nic nie mów... We wtorek byłam tutaj na NFZ (tam gdzie chodzę prywatnie i prowadziłam pierwszą ciążę mam 300 km to na bank bym po drodze rodziła) Dowiedziałam się tylko, że skoro mała się rusza to jest ok i do zobaczenia po porodzie. JAk mnie tak dalej będzie męczyć to się wybiorę w końcu do szpitala i sprawdzę czy oby wszystko ok.

Powiedzcie mi dziewczyny jak to jest z tymi ruchami podczas skurczy?
Bo ja pamietam, ze moje dziewczyny sie nie ruszaly i w sumie wszedzie jest napisane ze jesli to nie sa przepowiadajace to nie powinno sie czuc tych ruchow a gdy lezalam w szpitalu i dziewczyna obok zaczela miec regularne juz skurcze to caly czas mowila ze pomiedzy nimi czuje ruchy dzieciatka. Zastanawiam sie tylko czy to nie bylo zwiazane z tym ze rodzila w 34tc i choopiec mial 2400 i moze mial duzo miejsca... sama juz nie wiem...

Moge Ci wysłać fotke hihi :D

Wgl wiecie że kiedyś zamowilam chińczyka z Krakowa...?:D znalazłam numer, zadzwoniłam i czekam na dostawę i czekam i nagle dzwoni telefon i Pan pyta "przepraszam...a Dworkowa to jaka dzielnica Krakowa?" ja do niego "yyy....chyba Mokotowa" a on że nie że zamówiłam jedzenie w Krakowie i e takim razie z przykrościa stwierdza że nie jest w stanie dostarczyć mi jedzenia :( :( poplakalam mu się ze śmiechu do telefonu ale zal po straconym jedzeniu byl ogromny...!:D

Haha ty jestes dobra! A mowie,powtarzam mozg nie jest tylko do przy twierdzenia linki która trzyma uszy :D

Ja mojego prędzej w panierke włożę i spale na tłuszczu...

Haha mnie mój tez drażni ale się nie daje i jestem dla niego mila... Ogólnie jest dość miły ale np. Jedziemy do mojego taty po sałatka na święta ,ja juz w butach i kurtce a on leży na gaciach i ani myśli wstc,juz chciałam.wybuchnąć ale mowie nie dam się sprowokować i mowie" choć Misiu,jak wrocimy zrobię ci herbatke i pojdzidsz SPaC" ;)

Pat znów mnie wkur.... Normalnie zatluke

Powiedziałam mu że nie chce jego głupiej matki tu widzieć lol

Poziom kłótni coraz, lepszy
Haha poziom kłótni: "a Twoja stara..."

Cześć i czołem,
Ja Czternasta wychodzi na to. !
Chociaż nie wiem, czy termin na dziś czy na za dwa tygodnie, ale cóż. Jestem!! :-D

A nóż, coś jednak urodzę w tym kwietniu..

Margo- Gratulacje, podziwiam wszystkie, które mają to piękne, lecz bolesne przeżycie za sobą! Szacuneczek

Właśnie wróciłam z Kościoła, brrr zimno.
A jest mi źle bo z mamą mam ciężkie chwile ostatnio, zero jakiegokolwiek porozumienia ( nie zgadza się z moimi decyzjami życiowymi),ale teraz jak się okazuje wraca od ginekologa swojego i jakieś komórki nowotworowe jej wynalazł. Nie wiem jeszcze nic dokładnie, dopiero się czegoś dowiem ( oile będzie ze mną rozmawiać). Jestem przerażona.

Nie wiem ile jeszcze moje dzidzi wbrzuchu nerwów zniesie.. ehh

Ale chociaż tu z Wami poziom endorfin podskakuje do góry =)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry