reklama

Kwietniowki 2015

Renatka'
Daaaaaaj troszkę. Dziś pościłam, ale już zaraz sobota więck kawałeczek tak smakowitego ciacha bym wciągnęła. Już nie pamiętam kiedy jadłam. Ostatnio owsianka, surowe warzywa i kefir to jedyne co przyswajam;) mmm aleś mi smaka narobiła.

A wracając do KP to jak mnie ktoś pyta czy będę karmić, więc odpowiadam,że tak,jak najbardziej, bo czemu by nie, z tym, że nie pomyślałam o tym, że mogę równie dobrze nie miec pokarmu.. no to ładnie.. I jak żyć! :no: może powinnam zapasy mm robić..
częstuj się :) mam całą wielką blachę :D

Ja zapasów mm nie robię, bo Majce nie bardzo podchodziły wszystkie po kolei.... zawsze ją brzuszek bolał, miała problem z kupkami, więc zmieniałam jej mleko co jakiś czas. Dziwną rzeczą było dla mnie, że okazało się, iż jedno z tańszych mm jej podpasowało : BEBIKO !
A Bebilon był dla niej za ciężki, a przecież jeden z droższych, więc myślałam, że lepszy... I tak jechałam i próbowaliśmy od najdroższych mlek po te tańsze aż na Bebiku stanęło. Więc takie złe widocznie nie było :)
Więc zapasów nie ma co robić - dzidziolowi może nie podpasować.

reklama
Milia, masz rację, jest na pewno przerażona. Tymbardziej, że jeśli chodzi o takie rzeczy to ona nie potrafi myśleć pozytywnie, od razu wpada w dołki, same negatywne myśli, jednym słowem czarna rozpacz, łzy i leżenie w łóżku.. zobaczymy jutro rano..
Dziękuję Wam za miłe słowa.Jest to naprawdę ogromne wsparcie.

Moze byc i weekend :D jak, jasnie pan hrabia zechce wyjsc.
My nic szczególnego nie robimy. Chłopacy pracuja w trybie ciagłym, niedziela, poniedziałek w pracy. Moze jajka faszerowane zrobie, jak nie bede rodzic :P
Jestem za kp, ale tak jak, dziewczyny pisały, wszysfko w granicach rozsądku.

Też tak uważam, to, że droższe niekoniecznie znaczy lepsze. A nawet ostatnio się przekonałam bo wypróbowałam chyba wszystkie możliwe kremy, maści, żele na rozstępy, które niestety się kilka pojawiło. Od maleńkiej tubeczki kosmicznie drogiej z Pharmaceris, która nie przyniosła efektów, a zatrzymałam się na zwykłej oliwce dla kobiet w ciąży z Rossmana, w że tak powiem banalnej cenie. A najlepiej nawilża -bo na dłuuuuuuuuuuugo.;) Polecam

Sharmota teraz doczytalam o mamie. To ze znaleźli jakieś tam komórki to nic nie znaczy. Sama to przezywalam na własnej skórze z HPV i po polrocznej kuracji antywirusowyni lekami okazało się ze jest już ok...
Co do twojego i Twojej mamy... no często niestety tak bywa ze jak partner odstaje od stereotypu to trudno jest to zaakceptować. Starszy,znacznie starszy...hmm znacznie starszy jest hefner od swoich kroliczkow ;)

Sharmota, trzymaj się...
A dlaczego aresztowany? ufasz mu, mozesz na niego liczyć? kurczę, mam nadzieję, że nie jest jakiś strasznie narwany, choć nie brzmi dobrze to, co napisałaś :( pozwalam sobie pytać, bo tez miałam różne przezycia z facetami, do jednego nawet do więzienia jeździłam, ale to był ogromny błąd...

Kuklaki,
Tu sprawa skomplikowana bo Mama mojego, że tak powiem partnera życiowego nie akceptuje. I to się nigdy nie stanie. Więc mamy teraz ciężki okres. T. jest starszy ode mnie. Znacznie. Bardzo znacznie. Choć czasem zachowuje się nieadekwatnie do swojego wieku i wszystko na mojej głowie. Np dziś go zamknęli w areszcie, do wyjaśnienia. Na święta na pewno go już nie wypuszczą. Jutro zadzwonię i się może czegoś dowiem.
A mama go wręcz nienawidzi. Ma do tego prawo. Choć przesadza też i to mocno. Ale to moja Mama więc się o nią martwię bardziej niż o siebie, a wszystko wychodzi nam na odwrót..

Biedna ty, tyle zmartwien na glowie, a tu swieta i dzidzia nie dlugo, mam nadzieje ze jakos wszystko sie ulozy. To normalne ze martwisz sie o mame. Rozmawiaj z nia nawet jak ona nie chce.
A co do mm to zawsze mozesz kupic potem, bo po co wydawac pieniadze jak moze byc nie potrzebne i bedzie stalo i sie kurzylo . A jak jednak bedziesz potrzebowac to wtedy kupisz.
Maslo maslane ale zalapiesz o co mi chodzi:zawstydzona/y:

Mila83 Gratuluje :)

[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Kuklaki i czas na Ciebie nadejdzie :) przynajmniej w domu wszystko zrobione :p

Milia80 nic nie poradzisz .., mam nadzieje ze tabletki pomogą [emoji110][emoji110][emoji110]. Nieraz tak jest ze głowa blokuje ... Bedzie dobrze :) Małgosia naje sie i mm jak Kubus :)

Sharmota [emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️ za mamę :)
Masz nie łatwą sytulacje :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry