Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Doli nie ma przerwy.. he he ja nie moge cos spac..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie. Po tej cytologii nie dobrej bralam te leki(dowcipne i ustne) i w szpitalu jak mi je dawali to mówili ze mam przyjść po po roku na kontrole cyto jak nie zniknie to będziemy się martwić. Na kontroli byłam w lipcu 2011 i była ok i od tej pory mam dobre cytologie. Nie licząc jakiś tam stanów zapalnych itd.Myla a przez HPV nie masz skierowania na cc? Sory ze pytam
A ja juz nie myleOltoma, dziś urodziła Mila83, ja już 2 tygodnie temu![]()
Napewno będzie lepiej niż w szpitaluNie moge cos spac..wlasnie patrze przez okno i rozmyslam jak to bedzie jak bede juz w domu
A widzisz! Przydał sieSharmata nikt tu nie jest od osądzania czyjiś wyborówsytuacja ciężka dla Ciebie i bardzo stresująca.. Musisz być szczera względem siebie i to najważniejsze!! Mamie życzę dużo zdrowia i głowa do góry jeszcze nic nie przesądzone!!&&&
Wiecie co ja robie?? Ściągam mleko !! Taki mam nawał mleka że cycki twarde jak kamienie i musiałam wyciągnąć laktatori działać aby zapalenia nie dostać..ściągam już pół godziny z jednego i w butelce mam 90 ml!! Szok
Dobrze jednak że mam ten laktator![]()