reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Dobry :)

Milia ja dostałam jednorazowo dwie tabletki i koniec ..., narazie nie widze żebym cos miala , u Emily pokarm sie pojawił przed porodem a tym razem nic ...

Sharmota Mama z pewnością chce dla Ciebie jak najlepiej , dlatego ma problem z Twoim wyborem ...- ale to Twoje zycie i Ty decydujesz ... Ona poprostu niechce zebys marnowała sobie życia ... Nie znam Twojego partnera i nie bede go oceniać ..

Ja mialam podobna sytulacje w rodzinie .., tylko na odwrót ..- moj świętej pamięci wujek poznał młoda kobietę z dobrego domu ...on miał dobre serce ale pił i był wariat i do tego robił przekręty zamiast pracować .. Ona zaszła w ciąże .., pili , brali narkotyki i dziecko urodziło sie z rozszczepionym kręgosłupem ... Pozniej nastepna dwójka dzieci ( zdrowych) az zabrali im dzieci do domu dziecka - wtedy ona sie opamiętała ...

Olusia - fakt zapomniałam ze tyle krwi straciłaś :(
Ale jestescie na dobrej drodze :) kciukasy za wypis :)

[emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Miłego dnia :)

Sharmata nikt tu nie jest od osądzania czyjiś wyborów ;) sytuacja ciężka dla Ciebie i bardzo stresująca.. Musisz być szczera względem siebie i to najważniejsze!! Mamie życzę dużo zdrowia i głowa do góry jeszcze nic nie przesądzone!!&&&

Wiecie co ja robie?? Ściągam mleko !! Taki mam nawał mleka że cycki twarde jak kamienie i musiałam wyciągnąć laktator ;) i działać aby zapalenia nie dostać..ściągam już pół godziny z jednego i w butelce mam 90 ml!! Szok
Dobrze jednak że mam ten laktator ;)

Myla a przez HPV nie masz skierowania na cc? Sory ze pytam
Nie. Po tej cytologii nie dobrej bralam te leki(dowcipne i ustne) i w szpitalu jak mi je dawali to mówili ze mam przyjść po po roku na kontrole cyto jak nie zniknie to będziemy się martwić. Na kontroli byłam w lipcu 2011 i była ok i od tej pory mam dobre cytologie. Nie licząc jakiś tam stanów zapalnych itd.

Oltoma, dziś urodziła Mila83, ja już 2 tygodnie temu:)
A ja juz nie myle ;)

Nie moge cos spac..wlasnie patrze przez okno i rozmyslam jak to bedzie jak bede juz w domu
Napewno będzie lepiej niż w szpitalu :)
Sharmata nikt tu nie jest od osądzania czyjiś wyborów ;) sytuacja ciężka dla Ciebie i bardzo stresująca.. Musisz być szczera względem siebie i to najważniejsze!! Mamie życzę dużo zdrowia i głowa do góry jeszcze nic nie przesądzone!!&&&

Wiecie co ja robie?? Ściągam mleko !! Taki mam nawał mleka że cycki twarde jak kamienie i musiałam wyciągnąć laktator ;) i działać aby zapalenia nie dostać..ściągam już pół godziny z jednego i w butelce mam 90 ml!! Szok
Dobrze jednak że mam ten laktator ;)
A widzisz! Przydał sie ;)

A ja wczoraj wieczorem kislam takie bolesne skurcze co 6,8,10 minut ze serio myslalam ze cos się z tego wykluje no ale poszlam spać i pieknie przespalam cala noc....ehhhh

Mam znowu dola od rana. Poza tym muszę isc ze swieconka a się cykam ze mi w kościele wody odejda hah... W sumie jestem na 99% pewna ze nie będzie tak łatwo i wcale od wód się nie zacznie ale ta niepewność pozostaje ;)

Witam sie po nie przespanej nocy..jesli dzis wyjdziemy to jedziemy do mamy na swieta..a tesciowa i tesciu przyjedzie w 2 swieto do nas.

Natasza super ze masz duzo pokarmu

Myla nie doluj sie..bedzie dobrze..to prawda wszedzie dobrze ale w domu najlepiej

Mila no złom, co przyjazd go M robi. A teraz jeszcze przywozi kolejnego którego M ma mu zrobić jakoś w przeciągu pół roku. On ma kupe kasy a kupuje same zlomy -_- wczoraj M przywiózł od nich kilka paczek pampersow (z Norwegii), lezaczek, karuzele do lozeczka, rożek, no szok ! Czyżby wnuka uznali ?:D

Doli mi niestety czop odchodzi partiami...wcale mi się to nie podoba :p

Sharmota to że wybralas faceta starszego od siebie to raczej nie jest cos o co można Ciebie osadzać ;) miłość to miłość, nie wybiera. Mam nadzieję że wyjaśni się sprawa z tym aresztem i się facet ogarnie, w końcu zaraz będzie miał core !:)
A co do mamy to skoro mówi że to przez infekcje to może jej wyszła ta najgorsza grupa w cytologii i stad lekarz wspomniał o komórkach nowotworowych ? Warto skonsultować z kimś jeszcze :) i mam nadzieję że będzie ok !:) my tu jak jedna wielka rodzina wiec się nie krepuj

Olusia w domu będzie na pewno dużo lepiej niż w szpitalu !;) dasz rade !:*

Milia Małgosia ma juz dwa tygodnie...!:o ale ten czas leci :D dupki Wam urosna od tych slodkosci !:D

Natasza widzisz jednak cycoszki dały znać :D po cc często kobiety maja większy problem z karmieniem ale może jednak dasz rade :)

Myla mówisz że teraz Marcelinka zrobi Ci na złość i jednak się dzisiaj urodzi ?:p
Jak ma charakterek mamusi to może tak być !:D :*

Pat. No zobacz jakie prezenty dla Wojtulka ;)

Ja myślę ze ona się nigdy nie urodzi.
Obudzilam się i dalej mecza mnie skurcze tak żeby sobie być :/

Z chłopakami tak nie miałam. Kilka przepowiadajacych niebolesnych i wsio.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry