reklama

Kwietniowki 2015

Hej.
U nas chyba pierwsze objawy skazy bialkowej :( kupki z krwistym sluzem :( z synem bylo to samo ale wtedy nie wiedzielismy i bladzilismy. To u nas genetycznie uwarunkowane niestety. Wiec mam zagwozdke czy zmienuc mleko czy jeszcze poobserwowac...
Echhh :( :( :(

reklama
Bo tatusiowe tak maja. Mój zaakceptował tylko mojego M a i tak jak zaczelam z nim być to kazał mi napisać kartkę która otworze po pol roku na której miało być napisane "będę z Maćkiem dłużej niż pół roku" :D a każdemu innemu wręczał film "Poznaj moich rodziców" i mówił że będzie robił tak samo....pracę ma podobna jak tamten ojciec wiec się go bali :D
Wiec ojcowie za córkami a matki za synami :p dlatego moja mama zakochana teraz w moim Macku. Zresztą tata też...jak ma jakąś sprawę do nas to nigdy do mnie nie zadzwoni tylko do M...chyba że M Nir odbiera to dzwoni do mnie żeby spytac czemu nie odbiera :D ale mi się to podoba, M potrzebował w końcu takich ludzi jak moi rodzice

Tabasia o kurcze... A co dajesz??? Może lepiej na HA?

Jest na bebilonie. Niestety u nas zwykle mleka albo od razu dla alergikow. Nie ma tych HA :/
Albo ta krew od mojego mleka bo troche odciagam i jej daje. Bo pojawila sie wlasnie od 2 dni :/
Kuzwa myslalam ze bedzie inaczej
Z mlodym strasznie sie nameczylismy zanim doszlismy do powodu calodziennych placzow,kolek,wysypek i wszystkich symptomow skazy :/
Nie chce pochopnie podejmowac decyzji o zmianie mleka ale boje sie zeby nie bylo coraz gorzej :(
Jaka jest szansa ze jak pierwsze dziecko ma skaze to drugie tez moze miec? W ogole to bardzo szybko by jej wyszlo...
Echhh nie wiem co robic :(

Bo tatusiowe tak maja. Mój zaakceptował tylko mojego M a i tak jak zaczelam z nim być to kazał mi napisać kartkę która otworze po pol roku na której miało być napisane "będę z Maćkiem dłużej niż pół roku" :D a każdemu innemu wręczał film "Poznaj moich rodziców" i mówił że będzie robił tak samo....pracę ma podobna jak tamten ojciec wiec się go bali :D
Wiec ojcowie za córkami a matki za synami :p dlatego moja mama zakochana teraz w moim Macku. Zresztą tata też...jak ma jakąś sprawę do nas to nigdy do mnie nie zadzwoni tylko do M...chyba że M Nir odbiera to dzwoni do mnie żeby spytac czemu nie odbiera :D ale mi się to podoba, M potrzebował w końcu takich ludzi jak moi rodzice

hahah jakbym widziała moja rodzine;) moja mama uwielbia mojego "pana i wladce" a moja babcia jest w nim normalnie zakochana:) musze powiedzieć ze czasem ta moja rodzinka robi mi krecia robotę, bo traktuje go jak 8 cud świata; ) w szczególności babcia ma takie podejście, że ja powinnam o mezusia dbać, gotować dwudaniowe obiadki, zawsze wspierac jego pomysły (te durne tez) itd:) a ja ciągle z tym trochę walczę, bo co ja sobie trochę gościa wychować, to babcia mu coś nagada i musze zaczynać od nowa:D ale w rezultacie ciesze się ze wszyscy mamy takie właśnie stosunki - zdecydowanie bliższe niż z jego rodzina

reklama
No u mnie tez każdy sądzi że M jest cudowny :D no ale fakt że jest....patrząc na mojego M to mogę stwierdzić że prawda jest że kobieta wybiera sobie partnera życiowego podobnego do swojego ojca bo mój M jest tak do mojego ojca podobny z charakteru jakby był jego synem :D my czasem z mama mamy ich dość bo oni we dwójkę maja czasem takie jazdy że nie wiadomo czy śmiać się czy płakać :p ale dobrze że mamy takie kontakty z moja rodzina. Przynajmniej z jednej strony mamy wsparcie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry