reklama

Kwietniowki 2015

Pat tu nie robia. Z pierwszym lekarz zdiagnozowal...katar i dal krople. A syn mial juz wtedy chyba wszystkie mozliwe objawy!!
W pl takue badania chyba dopiero u kilkumiesiecznych dzieciaczkow. Wszyscy powiedza ze jest za wczesnie...

Doli ja tego mleka jej dalam tyle co kot naplakal.
Jem wszystko wiec ciezko byloby cos wyeliminiwac.
No nic na razie nie dam z cyca (zreszta tam prawie nic nie ma) i bede obserwowac.
W razie czego kupie puszke nutry bo jak sie zaostrzy w swieta to bedzie problem bo wszystko pozamykane.

reklama
Tabasia w pl pewnie byś mogła prywatnie zrobić. Tam pewnie tez ale pewnie kwota by powaliła...szkoda żeby mała się meczyla ale tez szkoda od razu rezygnować ze wszystkiego...wiec może poobserwuj mała kilka dni, możesz sobie zapisywać co jesz to zawsze będziesz wiedziała czy to uczula czy nie

Tabasia a powiedzieli Ci coś na ten temat w szpitalu? mój brat jak miał skaze to pił nutramigen

Muminku rozmawialam z polozna na poczatku tyg. Mowila zeby obserwowac. Ale od wczoraj coraz bardziej jestem przekonana ze to skaza :(
Szczescie w nieszczesciu ze juz wiemy co robic i nie bedziemy przechodzic przez meke jak z pierwszym.
A syn zdrowy jak kon teraz. W wieku 2 lat skaza zanikla :)

Pat z tego co sie orientuje to u takich maluszkow nie robi sie zadnych badan na alergie bo nie wyjda.

Z ta koza to powaznie?? Bo my przez jakis czas tez kozie mleko dawalismy synowi :) ono ponoc nie uczula.
No nic,to bylo do przewidzenia :///

Tabasia no tak zrób, ew. Sojowe jak chcesz ale ja nie wiem czy bym się w to bawiła, jestem przekonana do mleka hippa - chodzi o skład, u takie kupię żeby mieć ew. Bebilon comfort

Pat nie robi się badań u takich dzieci, nawet u rocznego są niewiarygodne... Raczej metoda obserwacji niestety, chyba że objawy są bm nasilone ...

Tabasia comfort u nas się super spr. Bo normowal kupsztale i jest niby anty kolkowy.. Ile w tym prawdy to nie wiem, smak ma specyficzny ale dobry hehe, najlepszy byłby HA

No chyba że w ogóle bebilon jej nie pasuje

reklama
Tabasia kurde..mam nadzieje że się wszystko unormuje i wyjaśni..trzynam kciuki !! Może na wszelki wypadek kup sobie inne mleko aby się w święta nie stresować

Czekam na wizytę pediatry bo jeszcze nie było i mam nadzieje że nic się nie zmieniło w sprawie naszego dzisiejszego wyjścia do domu :) bo muszę sernik upiec:D a tak serio to już torbę spakowałam :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry