Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Doli,
nie wiem czemu, ale taki sam miałam stosunek do Chodakowskiej jak TyI wybierałam Mel B jak już.
A ja to bym chciała mieć apetyt. Już mi wszystko jedno przytyję, nie przytyję. A nie mogę. No dziś np zjadłam 5 pierogów, szklankę kefiru(uwielbiam) ido teraz czuję się tak zapchana, że jak piję wodę, to cofa mi się, jakby już miejsca nie było..
Margo,
wyrazy współczucia jeśli chodzi o Teściową..To przykre. Ale dobrze, że WY już do domku..
Natasza,
i jak Adaś? Urósł dużo? Tak się mówi, że dzieci z tygodnia na tydzień wyrastają z ubranek, prawda to ..?
Szaj,
jedz, jedz ile wlezie;D
MUMINEK,
w którym jesteś tygodniu bo, Tobie to się chyba najbardziej spieszy..;p?
Karina,
ajjjć, uważaj z tym kichaniem. zawsze jak nie urok to...
Olusia,
to poczatki, wszyscy powinni pomagać i korzystaj z tego. A jak sie wdrożysz, to sama pewnie będziesz wszystko ogarniać
Co druga z Was to dziś na ktg leciała, To i ja zadzwoniłam do Ryśka i zmieniłam wizytę z piątku na jutro. na 7 rano (!) ajjjjajaj.
Muszę zapisać wszystkie pytania, bo jak jestem tam, to o wszystkim zapominam.
Powiedział ostatnio, że po porodzie obie dostaniemy antybiotyk. A ja w zasadzie już nie wiem dlaczego. Coś z tym gbs-em czy co..
A dziś skończyłam brać Macmiror i Zinnat więc spokojnajestem , że jutro ta wizyta. Bo Macmiror nie zadziałał. Dalej mam chyba tą infekcję, bo ciągle coś cieknie i cieknie..