reklama

Kwietniowki 2015

No to u mnie też wyganianie młodej. Mam balonik na szyjce więc dziś najpóźniej jutro bedzie po wszystkim. Boją się ,że jak mi ja jeszcze podtrzymają to nie urodzę bo za duża dla mnie będzie

reklama
No grudzień nasz :D w nocy się obudzilam bo mi jakoś mokro było i miałam koldre między nogami patrzę mokra, uda mokre, gacioszki mokre tylko pod dupa sucho i nie wiem co to :D poszlam do kibelka sprawdzić to mokro było ale to wszystko...może się mała spocila...hahaha :D jak wrocilam do łóżka to złapał mnie bolesny skurcz ale zasnelam i nic :D także grudniu - nadchodze !

Milia mój synek robi dokładnie tak samo jak Małgosia;) upomina się o wzięcie na ręce, ni chyba że zaśnie przy cycku ;):D a tak jak leży w kołysce czy w łóżeczku to tak ściemnia i udaje, żeby tylko na ręce do wziąć. Najgorsze jest to, że w ogóle nie chce brać smoczka:eek: jestem w szoku, bo mój pierworodny od samego początku brał smoka i nie było problemu. A ten się we mnie w dał. Tak mówi moja mama. Ze zachowanie i w ogóle przyzwyczajenia ma po mnie:D sprawiedliwy podział bo Marcin to czysty tata;)

Staga trzymam kciuki za rozwój akcji.

Dziewczyny no co z Wami? Taka długa przerwa od ostatniego porodu. Brać się w garść i wykluwać się;):D

Myla jak do grudnia będziesz w ciąży to prawie jak mama słoniowa:eek: one 21 albo 22 miesiące chodzą w ciąży :p:p:p fakt, że z tak skróconą szyjka to mega długo wytrzymałaś. Może małej się tak spodobało, że teraz nie ma chęci wyjsc;)

Olusia śliczne dzieciątka:) na zdjęciu to chyba mikołaj chciał zuzie zjeść co?;)

Asia może coś się rozkręci:)

Doli Ty żarłoku;):D jak można dziecku zajączka zjeść? ;):p
Sama bym mojemu zjadła, ale niestety nie mogę teraz jeść czekolady... a tak mnie kusi:eek::D

Jeśli kogoś pominelam to bardzo przepraszam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry