reklama

Kwietniowki 2015

Magda mój pierwszy to był glonojad, smok ratował wszystko, no wyrodna bo nie będzie tylko cycek o ile będzie w ogóle jakoś wolę odciągnąć i dać z butelki bo pamiętam tylko ból z karmienia...

reklama
Doli Ty wyrodna matko !:o :p
Ja już mam butelki zakupione TT i dr.browns bo mi zależy żeby mimo butelkowania jak będę na zjazdach to nadal chciał ciumkac moje mleko :p ale jak będzie to zobaczymy :D

Pat biczuj mnie!!!

A zebyscie widzialy oczy szwagierek jak się dowiedziały że będzie cc no bo to ujma przecież, lol
Teściu w obronę w szoku byłam, że ja tak chce i tak ma być i że to moja spr i jakby on rodził to też by cc załatwiał Haha no w szoku byłam
Nic się nie tłumaczyłam mówiłam tylko " bo tak chce, tak zdecydowaliśmy z lekarzem "

Lol

Magda ja ci powiem jak przyzwyczaj.
Jak mi Ksawery ciągnął cycka za długo,tak zd juz zasypial a jak wyciagalam to się padalec mały budził to wkladalam mu smoka w przyciskalam swoim cyckiem żeby nie wypadał. Tak ze lezal jak przy cycu ale miedzy Buzka a mim ciałem był smoczek. Czuł mnie,najedzony byl wiec nic ego mu nie brakowało i zasypial. Tym sposobem mogłam go odkładać.

Sataga super prezent,ja bardzo chciałam 9.04 ale co ja sobie mogę :(

Ania jak fajnie!

Dziewczyny,
może macie jakiś sposób na bolące krocze. Dzisiaj raptem 1 km przeszłam i teraz znowu się ruszać nie mogę :(
Normalnie zazdroszczę tym, co już urodziły...

Nie chodzic na takich dlugich dystansach:happy:

Pat biczuj mnie!!!

A zebyscie widzialy oczy szwagierek jak się dowiedziały że będzie cc no bo to ujma przecież, lol
Teściu w obronę w szoku byłam, że ja tak chce i tak ma być i że to moja spr i jakby on rodził to też by cc załatwiał Haha no w szoku byłam
Nic się nie tłumaczyłam mówiłam tylko " bo tak chce, tak zdecydowaliśmy z lekarzem "

Lol

Ale tesciu dobry:tak:

reklama
Myla na to nie wpadłam. A to super pomysł :) dziś będę próbować. Może się choć troszkę nauczy, bo on cycka jak smoka po zaśnieciu traktuje. Mój się tylko śmieje.

Doli mój pierwszy też smoka brał bez problemu. A teraz w szoku jestem ze dziecko tak się broni przed smoczkiem...
A co to cc to tez słyszałam, że nie jestem prawdziwą matką, bo to nie był poród, tylko małego ze mnie wyjeli... A ja w d*pie to mam. Czuje się mamą w stu procentach i to najważniejsze:D kocham moich synkow i wiem, że oni mnie też;):)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry