reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Olusia, ja jak co noc.... Jeszcze się rozbudzam na własne życzenie bo zawsze jak wstaje do łazienki to musze sprawdzić stan na bb :)

A Ty Olusia? Mam nadzieję, że tylko karmisz i to nie za często w nocy? Maluszki dadzą pospać?

Obecnie spia. Maluchy budza sie od 2-3 razy w nocy. Ale zazwyczaj dwa razy. Wiec tro che daja pospac..obecnie spia a ja jakos zasnac nie moge. Chociasz znajac szczescie ze jak bede zasypiac to akurat sie przebudza ;-).

Ja z pierwszym pilam karmi na potege. M zgrzewkami kupowal. Polozna mi polecila.

Sataga ja jak wrocilam do domu i przytululam syna ,popatrzylam na jego glowe taka duza to az nie uwierzylam. Poczulam sie jakbym nie 5 latka miala a 15 -to latka. Jakis taku dorosly i duzy sie zrobil przez ten tydzien.

Ja bym za lakier rozrobe zrobila. No gdzie ona ma glowe takie smrody przy noworodkach!!! Ja w domu wszystkie odswierzacze nawet powylaczalam.

reklama
No to i ja sie przywitam. Juz któryś raz sie obudziłam i zdałam sobie sprawę, ze to przez skurcze. Narazie mierze...co 10 minut. Poczekam troche i zobacze. Nie chce jechac za pozno bo mi nie zdążą tego znieczulenia dać...maz spi słodko a mi sie stopy pocą przy każdym skurczu :baffled:

Do góry