reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

Kifsi z tym wywołaniem to chyba zależy od szpitala...u mnie niby 40t6d do szpitala, zobaczymy jak będzie w praktyce. Ale czytalam o historii dziewczyny której nie chcieli wywołać porodu w 42 tyg i e końcu ona wyblagala żeby ja chociaż w szpitalu umieścili i jak leżała e szpitalu to pewnego dnia dziecku spadało tętno i się okazało że wody stare itp... Mała ma teraz jakoś pół roku ale niestety zdrowa nie jest...wiec tu się szpital nie popisał...

reklama
Pat - wiadomo ,że i tak wszystko zależy od "dobroci" i interpretacji lekarzy, położnych przyjmujących na ip :tak: w każdym razie jak cos to wiem do którego szpitala się udac :-)

Jejku trochę mnie tu nie bylo muszę nadrobić ale z tego co w międzyczasie zauważyłam to chyba was trochę urodziło ;) doczytam to będę gratulowac :) Maja mnie trochę ostatnio zajęła, goście załatwianie spraw a dzień jakiś taki krótki się wydaje :)

Renatka to że alfy dla bogaczy to stereotyp :D Volvo też jest uważane za samochód ekskluzywny a mimo tego że bogaczem nie jestem to mam :D i na alfę tez mnie stać bo drogie wcale nie są :p
nie chodziło mi o koszt zakupu a o ciągłe naprawy, znajomy ma tą nową GT coupe i więcej stoi w serwisie niż jeździ, porażka jakaś...
A V70 ma moja siostra :) już z 5 lat i bardzo sobie chwali :)

O, Asiorek urodziła !!!
GRATULACJE !!!
Wymęczyli biedaczkę pewnie strasznie...

Ja na KTG jeszcze nie byłam, lekarz mi powiedział, że jak nic się nie dzieje złego (nadciśnienie, cukrzyca i inne) to nie trzeba robić.
Dopiero na porodówce robią.

Ja myślałam, że mi się wczoraj wszystko rozkręci, a tu nic, cisza.... teraz te bóle jak na okres mam i nic poza tym...
Wizyta w przychodni 17.04 w piątek, na prywatną nawet mnie gin nie zapisał, bo powiedział, że z tydzień przed terminem urodzę (czyli 14.04)
czyli DZIŚ !
Ja chcę już być PO !
:zawstydzona/y:

Doberek:-)

Sharmota, pewnie już szczęśliwą mamą skoro tak długo cisza. :)

A ja dołączyć muszę do tych zmęczonych i jęczących. Druga nic z rzędu co godzina na siusiu, brzuch twardy i obolały, potwornie bolące biodra i nieustające mdłości :(Choc bojąc się zapeszyć muszę przyznać, ze drugi dzień zgaga sobie odpuściła!!!!!!!

Fajnie macie z Maluszkami :-) Choć na pewno początki karmienia i niedospane noce dają w kość. Trzymajcie sie Kochane dzielnie, a my nierozpakowane cierpliwosci....
Któraś może ma szanse dziś na poród??? Bo brakuje juz mi tych emocji

Mnie tez mdłości mecza i brzuch mam "ciężki" i obolaly ale szansy na poród dzisiaj nie widzę, pewnie kolejne żarty mojego lokatora :p

My także meldujemy się wciąż w dwupaku...Wczoraj wieczorem twardo uskuteczniałam wyganianie córy, ale co z tego, jak czas między skurczami tylko się wydłużał zamiast skracać... Wstałam do ubikacji i wszystko jak ręką odjął :angry:.

Byłam wczoraj na ktg, dwa skurcze się zapisały. Mam wrócić we czwartek i podejmiemy decyzję w zależności od tego, co się zapisze. Na razie mała się rozpycha, a ja muszę chatę w miarę ogarnąć, bo po południu wpada koleżanka na ploty :). No, chyba, że urodzę :-D.

reklama
Do góry