reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Renatka dawaj. Przetestujemy jak zadziała to lece do apteki po ten olej.:-)
Ja ide na spacer, a potem po małą, co prawda jeszcze dziś mogłabym nie rodzić muszę tej infekcji się pozbyć, ale na weekend jak najbardziej jestem za. Najlepiej z soboty na niedziele :-D

Olusia wczoraj sie 4 dzieci urodzilo :)
Dobra Dziewczyna, Muminek, Szaj i Sharmota

Pat dobrze ze w szpitalu - wiem ze kicha tak lezec bez sensu ale bezpieczenstwo jest najwazniejsze

Aniaa to czekamy na wiesci o urodzonym maluszku :)

Babydust aaa to Dobra Dziewczyna, Muminek to czytalam wczoraj a dzis doczytalam Szaj i Sharmota... to wychodzi 4 he he :tak:

My sie zbieramy na spacerek....

W sobote maja wpasc kolezanki z pracy, ciesze sie

Co do zapisywania skurczy to nie patrzcie na ktg! Cały czas od poczatku do tych przed samymi partmi miałam tak na poziomie może z 20 i się pytam o co chodzi przecież mnie boli coraz bardziej s oni kowia żeby na to nie patrzeć tylko na rodząca,ze czasem skurczy nie pokazuje wcale a tam 10cm juz. Ktg jest po to żeby stan dziecka monitorowax

Pat rodzic !
Renatka pilam i nawet mnie na wc nie pogonilo :D nic mi nie bylo

Fajnie. Pisze 3 raz to samo!
Myslalam ze wysłało poprzednio.

jest zła,zdolowna i chce mi się wyc

PrYszla wizyta. Obejrzeli pomacali i mówi ok to do domku. Poszli do nastepnego dziecka.
Ja uradowana dzwonić chce juz do arka a tu mgle "albo wie pani co? Zrobimy jeszcze bilieubie z krwi bo mi jkos za żółta jest" no kur... !!!! Juz wiem ze nie wyjde dziś
Siedze i rycze!
Jeszcze dzwoni Arek i się pyta co tam,ja mu opowiadam a on mnie rypie
Bo mam patrzeć na dziecko itd! No chyba logiczne ze się nie ubiore i nie wyjde ale jestem od 5 dni nie wysłana,zdolowana,obolala i mam dość! Tak jak było wszystko super tak zaczynam mieć depreche normalnie!
Aniaa czekamy na wiesci

reklama
Do góry