reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

Aniaa gratuluję maluszka :)

Milia ehh lozeczko miało być z nami ale oczywiście jak bylam w szpitalu to mój wszystko szykował z siostra i pewnie ona go nakręciła żeby dac do drugiego pokoju jednak i tak zrobili, z jednej strony mala tam ma spokój chociaż jak ktoś przychodzi itd a z drugiej właśnie to budzenie, w sumie to póki mój jest to wiem ze on usłyszy, dziś to nawet zaspany przyniósł mi ja a ja patrzę a ona zasypia pytam go czemu ja wziął a on ze nie wie ;) mala może steknela czy coś bo może coś się jej przysniło a on myslal chyba ze jesc chce :D
Tylko jak do pracy będzie chodził to od 4. Będę sama i pewnie na czujce ;)

reklama
Mateusz urodził się o 12.40 54cm i 2900 wagi.
Podali mi oxy i coś w zastrzyku na szyjkę. Poszło błyskiem z2cm do partych w 40 min. :szok: a ktg skurxze zapisywały ledwo co. Mały wypił 1 pierś i śpi.

Anniaa gratulacje:happy:

Małgosia kończy dziś 4 tygodnie :-)

Juz miesiac, ale ten czas leci:szok: a nasze jeszcze w brzuszkach.

Z ta lista to ja juz sie gubie pomalu ale skraca sie w zaskakujacym tempie:szok:

Kifsi co tam u ciebie?

Lei
super ze w domu i mam nadzieje ze z bioderkiem bedzie wszystko ok dzieki tej szynie:tak:

Aga kup sobie elektroniczna nianie :) mega ci ulatwi zycie :)
na allegro naprawde mozna kupic po taniosci :)
Ja sobie bardzo chwale takie rozwiazanie :)

Czy mamy karmiace KP tez jestescie ciagle glodne jak ja :/ i jak tu chudnac jak ciagle albo cos pije albo jem

Aga, fajna ta nocna opowieść:-) Jak się boisz, ze nie będziesz malej słyszeć to ja polecam jak bodajże Milia pisała nianię elektroniczna. Są nawet takie z kamerka. Ja miałam przy Oli taka pożyczona zwykłą i byla dla mnie bombowa. Teraz kupiłam taka sama!

Babydust z tym jedzeniem to mialam pisac to samo. Geba mi sie nie zamyka:/ i ciagle glodna jestem. Mam wrazenie ze niedlugo bede miec wiekszy brzuch niz w ciazy. Waga spadla odrazu do zera ale w tym tempie to wzrosnie dwukrotnie:/

Dygotka gratulacje :) [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Myla super ze do domu [emoji106][emoji106][emoji106][emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Lei śliczna pyza :)
[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Anniaa gratuluje :) [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Milia80 super ze juz Małgosia ma 4 tygodnie :) [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

reklama
kuklaki zalezy komu ;) mi jakos przy KP po wszystkich ciazach jakos nie leciala tak szybko :(
9 kilo zlecialo ze mnie w dniu porodu ale ze siedzimy w domu to jakos nie widze zeby lecialo dalej
fakt ze na dwor nie wychodzimy na dlugo bo pogoda lipna i wieje maksa wiec tez i ruchu malo dzisiaj tylko 50 min wytrzymalam
dziecko cieplo mialo ale ja tak zmarzlam ze musialam wrocic :/

Do góry