reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Ooo Pat, coś czuję że dziś przedstawisz nam Wojtusia :)

Olusia z tą miesiączka to różnie bywa, zależy czy karmisz piersią czy nie. Chociaż ja mimo że Laure tylko kp przez pierwsze miesiące to i tak dostałam @ zaraz po pologu. A znam dziewczyny co dopiero po postawieniu od piersi dostały okres.

Lei, ja karmię tak co 2h w dzień, no chyba że twardo zaśnie to nie wybaczam i w nocy co 3-4h. Ale ważne jest żeby nie robić zbyt długich przerw bo wtedy spada poziom cukru a to nie jest zbyt dobre.

Ooo Pat, coś czuję że dziś przedstawisz nam Wojtusia :)

Olusia z tą miesiączka to różnie bywa, zależy czy karmisz piersią czy nie. Chociaż ja mimo że Laure tylko kp przez pierwsze miesiące to i tak dostałam @ zaraz po pologu. A znam dziewczyny co dopiero po postawieniu od piersi dostały okres.

Lei, ja karmię tak co 2h w dzień, no chyba że twardo zaśnie to nie wybaczam i w nocy co 3-4h. Ale ważne jest żeby nie robić zbyt długich przerw bo wtedy spada poziom cukru a to nie jest zbyt dobre.

ja tak samo za kazdym razem @ dostawalam w 8 tyg po porodzie mimo KP

i tez karmie mala w dzien co 2h a w nocy co 3-4h ale ona sama sie budzi tak czesto
wczoraj wieczorem tak isnela mocno ze juz jej nie budzilismy na kapanie i chyba nie kapnela sie ze noc jest ;) bo cala noc tez co 2 godz jadla :/ je pol godziny potem odbicie czasami pol godziny trwa potem godzina snu i od nowa :/ wykonczyla mnie i meza bo o 2 w nocy ja oddalam w dobre rece :-D

Vesunna no to trzymam kciuki ;)

Lei ja karmie na żądanie, czasem to jest 3 h albo i krócej a czasem ponad 4, to zwykle w nocy

Doli moja też taka zmęczona zwykle po jedzeniu ;)

Myla moja jak wystrojona to zaraz tak wali ze pielucha to mało i piękne ubrania w kupię albo mokre :D

Ja tez karmie na zadanie. Wczoraj caly dzień ze ssakiem dzis juz co 2h.

A kupki u nas na,razie sporadycznie są. Po 1 dziennie.

Co do diety - caly czas mowie ze zdrowo ale wszystko. Dziś ryz z jabłkami bo w ciąży nie mogłam:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry