reklama

Kwietniowki 2015

Pat gratuluje!! Matko jak Cię wymęczyli budulko:* ale najeażniejsze że już po i Wojtuś na świecie :) porobią mu badania ty chwile odpocznij i dadzą Ci Twojego ssaczka :) super!! Czekamy na fotki

reklama
Pat bidulko ... Gratulacje! Pokaz Wojtusia jak będziesz mogła.

No to teraz garsteczKa została.
Malutka dziś co 2 h na jedzonko się budziła więc trochę lepiej pospalam.
Nieqiwm co Robić żeby mi się udało ja odkładać. Ja wiem ze ma problem z adaptacja i ze jeszcze nie doszło do niej ze jest poza brzuchem ale ja nie mogę wiecznie jej trzymać na rekach!
Karmie ja ,przysypia,ptzebudzam z x razy żeby mieć pewność ze najedzona. Odkladam do lozeczka,nie zdaze wyjść z sypialni ,ryczy... Odkladam na łóżko obok siebie to SPI,jak wstane z łóżka to się budzi. Włącza się czujnik ruchu. Wtedy ryczy więc uspokoić ja tylko cycek. W rezultacie nie umiem określić co ile je bo potrafi fiagnac co 15 minut przez te próby ... Juz wczoraj się poryczalam przez to uwiazanie

Asia, tak szybko u Was wypisują? Dziś poród, w poniedziałek w domu? Super by było:)

Niby na 3 dobe po porodzie, ale wiem że to zależy jak się czuje mama i dzidzia, bo czasami liczą, że dzień porodu to 1 doba, 2, a dzień wypisu to 3. Przynajmniej tak było jak byłam z pierwszą, co prawda według ich wyliczeń wyszłam w 5 dobie, bo mała miała żółtaczke, ale poród o 18 w pn, a wyjście w pt po 12.

Dopiero po...Wojtus ma 3350 i 55cm. Poród straszny błagałam o litość bo miałam krzyżowe...mały miał zielone wody i mocno owinięty pępowina więc go naraziew zabrali. Trochę pękłam bo go ze mnie wyrywali ale z tego wszystkiego najbardziej boli mnie tyłek...

Oj Pat to miałaś przeżycie. Dobrze, że już jesteś po. Teraz dochodź do siebie i ciesz się Wojtusiem. Wielkie gratulacje.:-D :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry