Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Pat [emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Mam nadzieje ze juz po jestes
No widze ze u wielu sie ciężkie noce zaczynaja ... Ja mialam dwie ciężkie młody pierdzi i sie męczył z kupa ...
Dzis w miare dobrze spał ( pewnie zasługa kąpieli) .
Wczoraj doszły fotki z Foto-Sesji Kubusia .. Pozniej wstawię
Ja się już też obudziłam. I oczywiście moje skurcze na noc sobie poszły. Były z dwa takie boleśniejsze, a reszte przespałam. Ale może to i lepiej. Jak już wole rodzić dziś. A co do tej ksieżnej mama moja wczoraj właśnie się z tego śmiała, ona niby ma termin na sb ja niby na pt. Choć suwaczki liczą mi czwartek, nie wiem od czego to zależy.
Joanna- współczuje Ci z tymi wodami, kurcze wszędzie piszą, że sączące wody trzeba skonsultować z lekarzem, a ty konsultowałaś i co ? I jak tu nie zwariować, jak z jednesj strony słyszy się, że coś może być niebezpieczne, a z drugiej lekarze bagateluzują :-\
Ciekawe co z Pat. Mam nadzieje, że już jest ze swoim maluszkiem i nie męczyła się długo.