reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Caly dzien bez neta:/ masakra.
Ale zainstaliwalam w koncu od nowa apke i widze zdjecia;) cudne maluszki;)
Milia ja tez czesto zmieniam a zaxwyczaj zasika mi ciuszki niedlugo po zmianie pieluszki.

Pat kciuki&&& mi podali na szyjke jakies czopki. Po nich migiem rozwarcie.

Dygotka to jest oblesne:/ wspulczuje;/

Ostatnia edycja:
hahaha Dygotka dobre :D

Myla, no 4 dni bez kupy to trochę długo. ja też bym dała czopka żeby się nie męczyła.

Pat, ale się męczysz :9 oby teraz szybko poszło!

Tabasia, no to ładnie mała przybiera :)

Pat o rany! Ten wziernik musiał naprawdę bolec.w końcu muszą dojść do UD.

Moja juz 4 dzień bez kupy. Chyba jej zapodam czopka glicerynowego bo się prezy i jest niespokojna
u mojej tez nie bylo kupy przez 4 dni jak wrocilismy do domu
polozna jak jej pytalam o to to powiedziala ze jesli 5 dni nie ma to z czopka glicerynowego kawaleczek odkroic jak zapalka i takie cos tylko wlozyc bron boze caly dla takiego maluszka

Pat ten cewnik to balonikowaienie ? taka gumowa rurka ? ja tez to mialam przy 1 porodzie jak szyjka mi sie rozwarla to sam wypadl
a dostalas zastrzyk w dupsko ? jakas witamine mi wtedy dawali zeby szybciej poszlo , i jak dobrze pamietam to zel z prostagladynami mi tez zapodali

Dygotkaa o matko :( :(

Tabasia takie maluszki beda szybciej przybierac na wadze niz dzieciaczki urodzone z waga 4 kilo :) takze nie martw sie

my mielismy sie dzisiaj wazyc ale jak przyszlo co do wyjscia do przychodni to pogoda sie skiepscila i grad sypnal wiec niestety nie poszlismy z wozkiem
za to ja podjechalam na kilka minut do poloznej zeby mi szwy zdjela w koncu

Ostatnia edycja:
Babydust co do czopka ma racje. Ja starszemu jak mial 4 lata raz dawalam to w aptece pani powiedziala max pół.
A co do kupsztala to mi polozna mowila ze nawet do tygodnia moze nie byc. Moj robi tez zadko co 3-4 dni.

Pat o masakra!! Mogli by aktuwniej działać i szybciej bo jak zacznie się akcja na całego to będziesz wykończona !! :-/

Dygotka haha jakie widoki

To macie dziewczyny fajnie z tymi kupami..mój robi co godzinę!! A jak nie zrobi przez 3-4 godziny to później zrobi 2-3 pod rząd..masakra..

Dziś była u nas położna na drugiej wizycie..było baardzo fajnie była prawie 1.5 h :) pokazała mi jak przystawiać małego z nakładkami.. Udało się!! Raz przy niej i o 19 sama go przystawiłam i nawet coś tam zjadł:) więc może nam się uda kp :)
Ale ogólnie dziś to mamy bardzo zły dzień..bardzo mało spał jest niespokojny i bardzo silny odruch ssania..tylko problem taki że smoczek mu nie za bardzo pasuje..
Oby jutro był lepszy dzień !!:)

Dopytałam o ilości jedzenia i odstępy i powiedziała ze jak zjada 90 to ok a że je moje mleko to może jesc co 1.5-2h bo tyle się trawi więc mnie uspokoiła :)

Jejku Pat, ale Cie męczą, współczuje, ale to wszystko przybliża Cie do powitania maluszka.

Roksi na wycieczce i po wycieczce super, pani z przedszkola potwierdziła, że mogło to być z nerwów.
A mnie cały dzień męczyły skurcze, co 10-15 min, niektóre nawet bolesne, ale teraz uspokoiły się, to chore.:-\

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry