reklama

Kwietniowki 2015

No wieje jak cholera. Bym wiedziała bym nie wychodziła. Poszlak do przychodni po yo zaświadczenie ze byłam od poczatku pod opieka Gina potem schronilam się u koleżanki i potem dalej na spacer ale tez dopiero w wannie się ogrzalam teraz a niby 16 stopni

Asia to z Gorki juz teraz. Bliżej niż dalej ;)

reklama
Asia,
Kciuki!! Rodzi sz :D

Chyba dziś wszędzie wietrznie. My co prawda w szpitalu ale okno otwierał am i tez wialo :D

Właśnie wzięli mi maluszka żeby czopek uspokajający dac to w nocy spokojnie po leży w tym inkubatorze.. Bo poprzednia noc była ciężka..

Asia kciuki za szybki poród [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Dzis kupiłam sab simplex - pierwsza porcja dana , zobaczymy czy pomoze ...

Milia jak Małgosia bedzie potrzebować okulary to mogłabym Tobie jedne wysłać z Mexx firmy - musiałabyś tylko szkiełka zmienić ... :)

Babydust, to rodzaj rehabilitacji - oddziaływanie na prawidłowe odczuwanie i reagowanie na bodźce dotykowe, słuchowe, wzrokowe, żeby przygotować dziecko do ruchu, mowy, pisania - koordynacji mięśni i zmysłów. Nie wiem, jak później, ale na razie u nas ma to polegać na dotykaniu w różny sposób całego ciała Małgosi - głaskania, rozciągania, wibrowania, z jednoczesnym mówieniem do niej i patrzeniem jej w oczy, żeby łatwiej jej było to wszystko skoordynować. Podobno daje dobre efekty przy ZD, bo te dzieci później od rówiesników zdobywają wszystkie umiejętnosci.

Kuklaki, to super :)

asia,
powodzenia! :)

Ja tak cichaczem, bom chyba bezczopowa :| Wody mi nagle odeszły i to lały się strumieniami, masakra jakaś - nie tego się spodziewałam :P Jak będę miała dłuższą chwilę, to opiszę swój poród. Tymczasem męczę się oczywiście ze szwami, nawałem pokarmu (co przyspieszyło kupno laktatora :] ) i giga-hemodupkami. Normalnie momentami mam ochotę ryczeć :/ Ale razem z moją córą jesteśmy już w domu, więc na spokojnie mogę ponarzekać ;)

Ania trzymam kciuki :)

U nas zapowiadała się taka fajna noc. Mała usnela o 19.30. Daje jej później butelkę na spaniu. Zjada usypia. A później kupa po pachy!!!! I pospane. A ręce tak mnie bolą od lulania jej ze szklanki nie mogę nie raz utrzymać.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry