reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Myla walczysz biedaku, my dzisiaj nawet spokojnie na szczęście.

Tyle ze kupa w nocy była jak że musiałam całą przebrać bo i plecy obsrane.

Laski moja zmieniła kupke na żółtą i teras jakby taka żółta musztarda ale wczoraj wieczorem i w nocy znowu taka zielona. To normalne?

Myla moja mnie chciała cyckac co godzinę a teraz chrapie!!

Doczytalam pytanie o wit K, u nas tylko po porodzie dziecko dostaje a do domu wit D ze z fluorem. A na co jest K? Na oczy?

Z opieki zdrowotnej jestem zadowolona tak samo, ogromny wybór specjalistów, darmowe leki dla dzieci (albo sie dopłaca kilka centów) no i krótkie kolejki na badania (np maz czekał na rezonans 3h..zadzwoniliśmy o 12 a o 15.30 miał Ju termin a to nie był żaden nagły wypadek).

Ehhh jestem nieprzytomna, jeszcze druga córcia wstaje o 6.30 i fika. Dzisiaj kończy 1,5 roku kiedy to zleciało!!??!! :sorry:

U nas noc jak marzenie - po karmieniu o 22 pobudka o 2 i o 6 rano, tak to ja mogę funkcjonować. Obym tylko nie zapeszyla... Pewnie spalaby dalej, ale w pieluszce i poza nią kupa smoka także tego...do przebrania dziecko i łóżeczko :-P

U nas tez w nocy kupsztal ze wszystko brudne, zmowu jakos wycieklo. Kurde juz nie wiem czy to wina pieluch czy ja zajladac nie umiem. W sumie to pieresza kupa ktora wyciekla ale siku czesto.
U nas kupsztale sa caly czas zolte.

Kuklaki u nas tez było trochę zielonego to lekarz kazał się nie martwić bo mówił że małego organizm musi się dostosować i możliwe że cos z mojego jedzenia mu nie podeszło.

U nas noc niby ok ale od 5:30 koncert i dopiero jak zwymiotowal o 7 to mu ulzylo....:(

reklama
Dzien dobry

Jestem dzisiasiaj wyspana
smile_anim.gif

Oddalam mala tatusiowi i wywalilam do salonu o 2.30
smile_anim.gif
dostal mleko sciagniete w butelce (tylko 60ml ale starczylo) i zakaz budzenia mnie do 7 rano
smile_anim.gif
hihi_anim.gif
udalo sie
smile_anim.gif
obudzilam sie sama o 6,30 bo cycki mi malo nie eksplodowaly - sciagnelam z jednego cyca w 10 min prawie 100ml :) :hihi: mala wstala jak w zegarku o 7 rano prosto na jedzonko :)

Marela moze zmien pieluchy :/ u nas corka pampersy tylko uzywala bo w nich nic nie lecialo bokiem a syn tylko hugissy jak mu pampery zakladalam to od razu po pachy wszystko mial

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry