Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Doli mam te smoki o roznym przeplywie i sa genialne!! Z tamtych jedynek jakos zle lecialo i dzidz sie denerwowal...
Babydust szczepia ale trzeba sie umowic gdzies przy szpitalu,kolejki tygodniowe a my przegapilismy,pozniej zapomnielismy i tak zlecialo. Mlodej chyba nie bede szczepic. I tak w szkole dostana ta szczepionke.
Anulka, my też lecimy na Hipp, w szpitalu także dzieci były nim karmione. Na razie zero zaobserwowanych problemów, bólu brzuszka nie doswiadczylysmy jeszcze :-)
U nas 10 stopni a teście czy na działkę przyjedziemy do nich bo siedzą sami. No chyba powaliło. Domek letniskowy, wieje, zimno, bez kibla ( wychodek tylko do którego mam obrzydzenie)
I ja mam z dziećmi się bujać bo przecież oni już odbebnili wizytę u nas 2 tyg temu, a kolejna pewnie za rok.
Haha widzę że jak jakaś akcja to hurtowo u większej ilości bo my dziś w nocy też kupę mieliśmy na plecach! i o 4 rano szybka akcja
Doli teściowie bez wyobraźni..brak komentarza:-/
Ja też dziś rano karmiłam na leżąco ale ciężko nam to idzie.. A ssak dzisiaj po 20 min z kazdej ale muszę go kłaść na cebuszce bo na rękach to max 10 min
My idziemy dziś do znajomych
Olusia jak było na imprezie? Zadowolona?
Matko nasza co tak walczysz? Brzuszek? Czy coś innego? Masakra..cały czas tak macie?