reklama

Kwietniowki 2015

Doli ja też na leżąco póki co nie karmię bo ostatnio jak spróbowałam to wszystko było zalane: łóżko, moja koszula i mały :/ też wolę se siąść, 10 min i z głowy.

reklama
Dzień dobry :))
Katla gratuluję :) czekamy na zdjęcie Niuni :)

Karina zdrówka dla małej :)

U nas wczoraj poniedziałek okropny. Mała od rana marudzila, płakała. Żeby usnela musiałam na spacer ja wziąć. Wiało no ale trudno. Pospala 3,5 godz dostała flache później było ciut lepiej. A popołudniu znowu rozpacz. To już płakałam ze zmęczenia. Kapalam M się ubierać i pojechaliśmy do Mc Donald a. Wracaliśmy droga okrezną. I spala 3 godz. W nocy jadła tylko dwa razy i teraz pucuje butle. M ma urlop ojcowski ale i tak śpi w drugim pokoju bo u nas mu za gorąco. Juz nie mam słów do niego.

Jedziemy dziś do pediatry z tymi krostkami i katarem

Katla gratulacje! ostatnia kwietniowka rozpakowana:)

Karina mam nadzieje ze Emily szybko się poprawi i wróci do domku.

Mila83 czy ja dobrze pamiętam i Ty jesteś dzisiejsza jubilatka? :) jeśli tak to 1000 lat:)

Doli mam nadzieje ze Twoje cyckowanie się unormuje - u mnie też tak było ze młoda ciągle darla cycka a tam nic:( teraz już jest ok. a pijesz zioła na laktacje? ja od początku i nie wiem czy to one pomogły czy to efekt placebo ale pokarm się pojawił:)

Olusia biedaku zdrówka!

a moja gwiazda ma wzdęcia i musze chyba esputikon kupić bo mąż kupił espumisan ale on jest dopiero po 1 miesiącu:( a młoda taka biedniusia ze nie będę jej kolejny tydzień mordować. . no chyba ze zadzwonię do pediatry i zapytam czy ten espumisan można podać tylko w mniejszej dawce.

Hej .

Katla gratulacje. :) Nic dziwnego że tak długo czekała toż to fanka gwiezdnych wojen ;). To musiała wybrać 4.05 :) .

Mój wczoraj pół dnia na cycku wisiał zasnął porządnie dopiero po spacerze a najlepiej mu się spało wieczorem. A w nocy to po co¿ W końcu poszliśmy na telewizor i cycuś i bijaczek i spał od 12 do 2 a ja drzemnęłam przed serialem :p. Potem się teleportowiśmy do sylialni.

Dziś pediatra potrzebijemy skierowania na bioderka. A to na 11.06.

Jejku moja chce mnie wykończyć, od 2 kwiczala co chwile, przysnelam ok 6 dopiero a tera druga sie obudziła. Głowa mi peka :baffled:

Katla gratuluje! :-D

reklama
Hejka.
Mloda odpadła. Nie wyrabiam z praniem.
Korzystając z okazji ze spi ide pod prysznic. A potem pranie nastawie bo ten mój ulewacz ulrwa na wszystko

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry