Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
bylam u lekarza niestety kazala natychmiast zaczac brac antybiotyk i dala mi jeszcze skierowanie do chirurga jakby cyc dalej byl opuchniety bo moze sie ropien zrobic ://
Margo to nie zazdorszcze takiego dnia :/ no i twoja to silaczka nasza leniuch nic nie chce robic
oj tak opowiadacie ze starszaki wam na nerwy dzialaja
jak bylam w ciazy z synem to tak myslalam ze jak drugie bedzie spalo to wtedy starszej bede poswiecala maksymalnie duzo czasu i czulosci zeby nie czula sie odtracona itd ale tak jak wy starszak mnie wkurzal w sumie bez powodu bo grzeczna byla i dla mnie wybawieniem bylo jak ja moja mama w dzien zabrala a mlodsze nie spalo tak duzo jak mialam nadzieje ze bedzie do tego smoka nie chcial i wisial mi na cycu non toper :// takze rozumiem przez co przechodzicie , moje tylko do rzadnego przedszkola/ zlobka nie chodzily :/