• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Tabasia,
skoro to wirus, to po co antybiotyk?

dygotka,
moja Mała też ma suchy nosek, ale to przez suche powietrze w mieszkaniu, Jeśli nie włączę nawilżacza, to mamy koło 38%.. ;/

Tabasia, ufff... Tymi ostrymi badaniami nieźle nastraszyli, ale teraz przynajmniej wiesz, ze to nic groźnego. Bardzo się cieszę!!!! Zdrówka dla Was!

Ostatnia edycja:
Tabasia dobrze ze to nic złego najważniejsze że szybko działają i nie olewaja problemu

Asia chyba też dziś nawilżacz włączę na noc choć dziwne bo nie grzeje my juz dawno a sucho w sypialni

UFFF Tabasia
NIe ma co zalowac ;) jakbys odmowila i pozniej sie okazalo ze to cos powaznego to bys sobie nigdy nie darowala :/
a po antybiotyku dasz malej oslonowo jakis probiotyk i sladu po tym nie bedzie wkrotce :)
najwazniejsze ze to nic powaznego :) :) :)
Calujemy was mocno ! i po powrocie do domu odpocznij !

Tabasia dobrze ze najgorszy scenariusz odżucony!! Teraz malutka musi walczyć z wirusem..musi już być tylko lepiej :* dobrze że m Cię zmienił ale czy dasz radę odpocząć ? Ciężki czas ale już będzie lepiej!! Trzymajcie się

Jestem juz w domku. Boze jak moje starsze dziecko sie stesknilo... dobrze ze tesciowka jest wiec ma z kim zostac a nie po znajomych...
Na odpoczynek to teraz liczyc nie moge,prysznic i do szpitala. Ale w nocy sie wyspie w domku.
Mowie Wam serce mi peka jak widze to zmasakrowane cialko :(

Tu juz jak sie przebrnie przez ip to naprawde opieka jest super.

Sorry ze tylko tak o sobie...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry